• Новинка
Държач за мобилен телефон Mobestech 4 бр. Гъвкав Статив За телефон Въртяща стойка За Телефон Завъртане на Камерата Скоба За Завъртане на Телефона за Монтиране Адаптер з?

Държач за мобилен телефон Mobestech 4 бр. Гъвкав Статив За телефон Въртяща стойка За Телефон Завъртане на Камерата Скоба За

Buyers rating:
BGN 19.71

Налично

Адаптер за статив микрофон - Традиционно закрепване за статив за смартфон не позволява регулиране на ъгъла на наклона, но нашето закрепване за статив за телефона позволява регулиране на ъгъла на наклона на конструкцията позволява да се фиксира върху статив или камерата, за определяне на "горещите обувки" и регулиране на ъгъла на наклон, без топка на главатаАксесоари за мобилни телефони - Използва прецизионное производство със стабилни характеристики и висока надеждност.Скоба за камерата на Телефона . Той ви помага да правите по-ясни снимки с по-малко вибрации благодарение на своето резултат на високото основата.Закопчалка за телефон - В нашия креплении за статив за телефон се използва конструкция завъртане на 360 ° за подкрепа на снимане под различни ъгли, включително пейзажную и една портретна снимка.Притежателят на телефон - Кликнете на скоба на телефона да се заключва телефонът, щракнете, за да освободи телефон.притежателят на телефона. притежателят на телефона.Пратката включва 4 x скоба за телефон Характеристики -Размер : 10,00 X6,00 X5,00 см/ 3,93 X2,36 X1,97 инча. - Материал : Пластмаса. - Традиционно закрепване за статив за смартфон не позволява регулиране на ъгъла на наклона, но нашето закрепване за статив за телефона позволява регулиране на ъгъла на наклона на конструкцията позволява да се фиксира върху статив или камерата, за определяне на "горещите обувки" и регулиране на ъгъла на наклон, без топка на главата. - Скоба за телефон има собствена планина за студен башмака на горната част, което позволява да закача микрофони, фотографски лампи и друго оборудване. - Нашето закрепване за статив за телефон използва конструкция завъртане на 360 ° за подкрепа на снимане под различни ъгли, включително пейзажную и една портретна снимка. - Кликнете на скоба на телефона, за да заключите телефона, натиснете, за да се освободи телефон. - Той не разполага с два винта за статив с резба 1/4, които можете да използвате за всички епендорф и друго оборудване, но също така има собствен замък за топла башмака, който да закачите на креплении за топла башмака камера.

Подробности

Подобни продукти в категория