• Новинка
n/a 3 в 1 5тонный Външен Автомобилен Крик Електрически Автомобилен Хидравличен Крик 12 В с Надуваеми помпа Led Лампа за инструменти за Ремонт на Товарни гуми (Цвят: A, Раз?

n/a 3 в 1 5тонный Външен Автомобилен Крик Електрически Автомобилен Хидравличен Крик 12 В с Надуваеми помпа Led Лампа за инструменти

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Электрогидравлический крик 5 Тона може да се използва с автомобилната розетка от 12 В Той може да вдигне кола по-малко от 1 минута, с помощта на гаечен ключ можете бързо развийте винтовете и смяна на гума.Проста и компактна конструкция набор от инструменти за лесно опаковани в затворена пластмасова кутия за лесно пренасяне и съхранение.Крикове могат да отговарят на различни нужди, а заедно те представляват практически инструмент, който е необходим при извънредни ситуации на открито.Конструкцията е стабилна.Led индикатор на домкрате може да се използва като фенерче.Описание : Электрогидравлический крик, 5Т може да се използва с автомобилната гнездото 12 V.Той може да вдигне кола по-малко от 1 минута, с помощта на гаечен ключ можете бързо развийте винтовете и смяна на гума.Проста и компактна конструкция набор от инструменти за лесно опаковани в затворена пластмасова кутия за лесно пренасяне и съхранение.Крикове могат да отговарят на различни нужди, а заедно те представляват практически инструмент, който е необходим при извънредни ситуации на открито.Конструкцията е стабилна.Светодиодна крушка на домкрате може да се използва като фенерче. Компактно оборудване съхраняват в колата за спешна подмяна и ремонт на гуми на бордюра. За бързо облекчаване на гуми могат да се използват ударни гаечен ключ3. В домкрате има въздушна помпа за помпане на гуми. С пластмасово чекмедже за съхранение, лесно се транспортира и съхранява. Светодиодна крушка в гнездото може да се използва като фенерче. Бутон контролер с достатъчно дълга линия може да се свърже към автомобилната контакт 12 волта. Максимална товароподемност 5 Тона, диапазон на повдигане от 15 см до 45 виж 8. Благодарение на здравата и сигурна конструкция, когато автомобилът надвиши ограничена височина, машината ще спре да работи.Спецификация : Електрически крик : - Входно напрежение : 12 vdc - Максимален ток : 15 А - Номинална мощност : 180 W - максимално натоварване : 5 Т - Гама височини на повдигане : 155-450 мм - Дължина на захранващия кабел : 3,5 Електрически ключ : - Входно напрежение : 12 vdc - Максимален ток : 15 А - Номинална мощност : 100 W - Максималният въртящ момент на двигателя : 480 nm - Дължина на кабела : 3,5 Електрическа помпа : - Разход на въздуха : 35 л/мин.

Подробности

Electric jack:
- Input voltage:
DC 12V
- Maximum current:
15A
- Rated power:
180W
- Maximum loading:
5T
- Lifting height range:
155 - 450mm
- Power cord length:
3.5m
Electric wrench:
- Input voltage:
DC 12V
- Maximum current:
15A
- Rated power:
100W
- Maximum torque:
480nm
- Cable length:
3.5m
Electric inflator pump:
- Air flow:
35l/min
- Working current:
10A
- Maximum pressure:
150 psi
- Hose length:
600mm
Package Includs:
1 x car electric jack:
1 x impact wrench:
1 x safety hammer:
1 x plastic box:
1 x 3.5m power cable:
1 x battery clip with cable:
2 x fuse:
1 x a pair of gloves:
1 x user manual:
Notice!:
1. Please read the instruction manual caref :

Подобни продукти в категория

Tete de Femme au Chignon
  • Новинка
Оценки:

Tete de Femme au Chignon

Това е едно примерно работа на художника, тя ще бъде страхотно допълнение към всяко пространствоДопълн�

BGN 1.00