• Новинка
LIRUXUN Фотоалбум с вградени голям капацитет, Сватбена фотография, 500 снимки, Мемориална книга, Идеи за подарък за рожден ден (Цвят: Цвят 1, Размер: 35X30,3X6 см)

LIRUXUN Фотоалбум с вградени голям капацитет, Сватбена фотография, 500 снимки, Мемориална книга, Идеи за подарък за рожден

Buyers rating:
BGN 6.16

Налично

Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални нещавашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т., И отново да преживееш своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.вашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т., И отново да преживееш своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Функция : Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.вашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т., И отново да преживееш своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Материал на корицата : хартия Размер на албума : 35 X30,3x6 см Брой вътрешни страници : 55 110 страници Могат да се настанят 5-инчови, 6-инчови, 7-инчов фотоалбуми Опаковка : 1 бр. Фотоалбум Забележка : Допуска се отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Демонстрация на продукта, поради проблеми осветление на снимката може да има малка разлика в цвета.Моля, разберете, благодаря ви!.

Подробности

Подобни продукти в категория