• Новинка
Healeved 2 Бр. Четка За почистване на гърба, Скрубер За Баня, Четка за почистване на Баня, Четка за гърба, Четка за кожата, Четка За тяло, Найлонова Четка С мека глава, Аксе?

Healeved 2 Бр. Четка За почистване на гърба, Скрубер За Баня, Четка за почистване на Баня, Четка за гърба, Четка за кожата,

Buyers rating:
BGN 6.90

Налично

Скрубер за почистване на краката : Смесете гел за душ, за да получат приятно усещане от къпане и почистванеТел за тялото, за душата : тях може да даде на родителите си или приятели за проява на любов и грижа.Дървена търкане-масажор : Отшелушивающая четка за душата, предназначена за беля, премахване на мъртвата кожа, особено при дълбока почистването на повърхността на кожата.Скрубер за тялото, в душата си : те могат да се прилагат както на повърхността на кожата, така и дълбоко в порите.Суха четка : е Изработена от добро пластмаса, мека и безопасна, удобна и дълъг живот на употреба, с дълъг срок на служба.Пратката включва 2 x четка за баня Характеристики -Тези структури гъвкави и еластични, на допир, удобни, здрави и трайни четки за измиване на тялото. - Материал : Пластмаса, найлон, четка от вълнообразна козина с дълга дръжка. - за почистване на кожа четка, беля, скрабирования на гърба и антицеллюлитного масаж. - Тези масажни четки могат дълбоко почистване и подправка тусклую и суха кожа найлон нежна четка. - Те могат да дарят на родителите или приятелите си за проява на любов и грижа за хавлиени принадлежностях. - Извита дизайн дълга дръжка предпазва от кожни проблеми, причинени от неправилно почистване на суха четка.57 см четка за душата.Информация за стоки Отшелушивающая четка за душата за тялото, Тя е много удобен за употреба, малък по размер, лесна за теглото си и лесно да носите със себе си.Масажна четка за къпане Е продукт изработено от безопасна пластмаса и найлон с вълнообразна козина, изискано и красиво, практично и трайно.четка за душ с Уникален дизайн и изключителна изработка на производство осигуряват нейната популярност и практичност.

Подробности

Подобни продукти в категория