• Новинка
Подаръчен комплект дезодоранти Dr. Teals с эвкалиптом Ден на майката (2 опаковки от 2,65 унция) - Етерично масло от евкалипт с масло от шеа и прах корен маранты - Не съдържа?

Подаръчен комплект дезодоранти Dr. Teals с эвкалиптом Ден на майката (2 опаковки от 2,65 унция) - Етерично масло от евкалипт

Buyers rating:
BGN 2.66

Налично

Подаръчен комплект дезодоранти DrTeals с эвкалиптом включва (2) Евкалипт дезодорант обем 2,65 унция, смесен с масло от шеа и прах корен маранты.Магнезий плюс корен на прах маранты, сода за хляб и смес от етерични и овлажняващи масла за ароматизация и усвояване на влага.Клинично доказано е, че абсорбира влагата и се бори с неприятна миризма през целия ден.Без глутен, парабени, фталатов.Подходящ за вегани и не съдържа жестокост.Е Предназначен само за външно приложение.Произведено в САЩ. Клинично доказано, че дезодорант Dr Синьо-без алуминий абсорбира влагата и се бори с неприятна миризма през целия ден.Нашата формула използва магнезий, който е необходим минерал за тялото и мощен дезодорант, както и корен на прах маранты и сода за хляб за усвояване на влага през целия ден.Съдържа етерично масло, кокосово масло, масло от жожоба и масло от шеа, които придават на кожата си приятен аромат и усещането за превъзходство през целия ден.Използвайте топлината на тялото, за да омекоти продукт.Нанесете средство за защита на кожата за няколко секунди.Внимателно нанесете необходимото количество върху чист под мишниците.Работи най-добре при ежедневно носене.

Подробности

Подобни продукти в категория

НАКАСЕ 80шт 7М1 9М1 7РМ 9РМ 12
  • Новинка
Оценки:

НАКАСЕ 80шт 7М1 9М1 7РМ 9РМ 12

【МАТЕРИАЛ】 е Изработен от висококачествени материали за КОМПЮТРИ и неръждаема стомана 【СЪВМЕСТИМОСТ

BGN 27.76