• Новинка
Отшелушивающая Гъба XUAN ZILUO, Скандинавските Ръкавица За Къпане, Битови Силно Триене, Утолщающее Кърпи за баня, Ексфолиращи Ръкавици за Баня, Душ (Цвят: A)

Отшелушивающая Гъба XUAN ZILUO, Скандинавските Ръкавица За Къпане, Битови Силно Триене, Утолщающее Кърпи за баня, Ексфолиращи

Buyers rating:
BGN 7.83

Налично

Фините шевове, им е трудно да се изпълни, те са трайниТой плътно се абсорбира от вода, и силата на търкане е под ваш контрол.Вътрешно памучни кърпи изпълнени под формата на вътрешна подплата за запазване на влажността по време на къпане, подобряване на общия комфорт банного кърпи и комфортен беля.Идеален за всички типове кожа : подходящ за различни хора, мъже, жени.Подходящ за външни части на тялото - ръцете, краката, гърдите, гърба.След това използвайте наситени лосиони или кремове. поддържайте здравето си.Ако имате някакви въпроси относно това отшелушивающего кърпи, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор.Фините шевове, им е трудно да се изпълни, те са трайни.Той плътно се абсорбира от вода, и силата на търкане е под ваш контрол.Вътрешно памучни кърпи изпълнени под формата на вътрешна подплата за запазване на влажността по време на къпане, подобряване на общия комфорт банного кърпи и комфортен беля.Идеален за всички типове кожа : подходящ за различни хора, мъже, жени.Подходящ за външни части на тялото - ръцете, краката, гърдите, гърба.След това използвайте наситени лосиони или кремове. поддържайте здравето си.Ако имате някакви въпроси относно това отшелушивающего кърпи, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор.Можете да го използвате в домашни бани, салони за красота, спа-салони, бани общежития или сауната и той върви добре със сапун и вода, но тя може да се използва с всяко средство за измиване на тялото.Име на продукта : Отшелушивающее кърпи за баня инструкция : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване на поръчката ще бъде около 0-3 см, моля, приемете 2. Снимки на стоките, които не съдържат стоки, различни от товара3. Моля, обърнете внимание, че поради различни дисплеи може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.

Подробности

Подобни продукти в категория