• Новинка
Atimiaza 4 бр. Африканска Отшелушивающая мрежа, Дълга африканска мрежа на гъба, Здрава Африканска Мрежа за измиване, Африканска Гъба, Чистящая Мрежа за Ексфолиране на Г?

Atimiaza 4 бр. Африканска Отшелушивающая мрежа, Дълга африканска мрежа на гъба, Здрава Африканска Мрежа за измиване, Африканска

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

КОМПЛЕКТ от 4-ПОПУЛЯРНИТЕ ЦВЕТЯ : След обновяване ще получи пакет, състоящ се от 4 най-популярните цветове (синьо, лилаво, розово, черно) Африкански ексфолиращи окото на един път, който може да задоволи дневните нужди на замяна с една стъпка.Изработен от 100% надежден найлонов плат, която е по-приятна за кожата, еластична, мягка и изсъхва бързо.НАПРАВЕТЕ КОЖАТА си МЕКА, ГЛАДКА и ЧИСТА : Нашите африкански мрежа за измиване притежават по-превъзходни отлепване и дълбоко почистващ ефект.Те могат лесно отшелушивать омертвевшую кожата, мръсотия, мазнина, замърсяване и прочищать порите по време на вземане на душ.Направете кожата си здрава, лъскава и маслянисто-мека.Те работят по-добре от всичко, което сте използвали.Отличен е подходящ за ежедневно ексфолиране на кожата на повечето хора!.ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГИ и МНОГО РАЗТЕГЛИВ : Африкански окото гъби имат прибл.8 инча дължина 31,4 см в дължина.Но те много са устойчиви и се разтягат, след разтягане в продължение те стават по-дълъг (около 67 см), което позволява лесно да се почистват с тях цялото тяло, включително на трудно достъпните части (гръб, стъпалата, долната част на крака).ИЗСЪХВА БЪРЗО, ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ, ЛЕСНО се СЪХРАНЯВАТ : Африканско отшелушивающую мрежа може лесно да изплакнете и бързо се изсушава, благодарение на порести природата и тканевому дизайн.Може да се пере в машина или на ръка.Просто ги изплакнете обилно, след душ и след това, където и да отидете.Насладете се на времето, вземане на вана по-спокойна.ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ и е ОТЛИЧЕН ПОДАРЪК : Спондж African net идеален за ежедневна грижа за кожата или за пътуване, а също и като подарък за семейството си.Съвети : Преди употреба навлажнете мрежа в гореща вода за по-добро къпане.При всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Дълбоко отшелушивая и на терени, придайте на кожата мекота!Нашата гъба African net sponge - това е сверхпрочное, качество, бързо сохнущее, высокоэластичное отшелушивающее средство.Чудесен подарък, който задължително трябва да бъде у вас и вашето семейство!Гласът на марката : "Направи кожата ви по-гладка и нежна, да осигури по-приятна за къпане" - това е нашата цел.Характеристика на африканската отшелушивающей мрежа : 1. Отлично ексфолиране.Прави кожата мека, гладка и сияйна. Отличен за дълбоко почистване и ежедневна грижа за кожата. Здрав, издръжлив, за ежедневна употреба. Порест, която изсъхва бързо. Идеална за почистване на труднодостъпни места благодарение на дължината и гъвкавостта.

Подробности

Подобни продукти в категория

Комплекти пигменти Doreme (booster Eye)
  • Новинка
Оценки:

Комплекти пигменти Doreme (booster Eye)

Само за професионална употребаСертифицирани найвисоката степен на Dermatest Very Good, SGS, TR за проверка на сигу

BGN 18.20