• Новинка
4 бр. Искрящи Кристални Каменни Плетени Щипки за Коса, Щипки за Коса, за жени, Малки Щипки за Гъста Коса, Шнола във формата на Детелина, Шнола във формата на Птицечовк?

4 бр. Искрящи Кристални Каменни Плетени Щипки за Коса, Щипки за Коса, за жени, Малки Щипки за Гъста Коса, Шнола във формата

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Материал премиум-клас】 Дамски шнола "утиный кур" е изработена от акрил и страз, шнола подкрепена с кристали, за да изглежда по-блестяща на слънцеточетири цветови комбинации.щипки за коса не се подхлъзна и не се разграждат лесно, могат плътно да заснемат косата, не зацепляя ги и не выскальзывая от ръцете когато са мокри, ги е трудно да се прекъсне.Тези скоби за нокти - эстетичные аксесоари за жени, е това, което търсите. 【Лесна употреба】 Шнола за коса с четири листа детелина - вашият най-добър избор за бърза смяна на стил, тя ще ви помогне да се справят с рошава коса, а също така ще придадат стил на обичайната си прическа.Можете да закача фиби за коса навсякъде, където ви трябва да украсяват главата, ако трябва да се справят с бретон и рошава коса, просто закрепете ги в малки щипки горе, една след друга. 【Един размер подходящ за всички】 : Гигантска шнола за коса е достатъчно дълга, за да отговарят на всеки тип коса, като гъсти, тънки, къдрава, права, къдрава, дълга или тънка коса. дизайн заколок с когтистыми зъби насочена към задържане на косата на място, те са лесни за носене през целия ден, без да причиняват главоболие. фиби-нокти за гъста коса длинноволосых жени. 【Идеален подарък】 Женски фиби за коса с четири листа детелина позволяват да сменяте прическата по всяко време, и вашата бретон изглежда страхотно.Това е най-добрият подарък за приятели и съученици. 【Подходящи за много случаи】 Красиво и елегантно облечете се с помощта на фиби, фиксирующей опашка.Сатенени ленти на главата са подходящи за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, изследвания и т. Съхранявайте прическа чисти и стилни.

Подробности

Подобни продукти в категория