• Новинка
Дървена Люлка За Хамстер, Играчки За Катерене, Стълба за Тренировка на баланса на Пор, Люлка за Хамстер, Дъска за улавяне на Ноктите, Игрова Платформа за Униформи Ми?

Дървена Люлка За Хамстер, Играчки За Катерене, Стълба за Тренировка на баланса на Пор, Люлка за Хамстер, Дъска за улавяне

Buyers rating:
BGN 4.76

Налично

Изработена от естествено масивно дърво, повърхността е гладка и плавно, безопасно и здрав, и да не боли лапам малки домашни любимциНяма рязък мирис, само уникален вкус на дървени играчки, който по-привлекателна за малки животни.Не може просто да се използва като играчка-люлеещ се стол, но и обработка на нокти за домашни любимци.Ротанговый крушка може да се използва като дъвче играчки за домашни животни.Той ръчно плетени, здрав за вашия домашен любимец, чудесно за забавно развлечение и покусывания.Можете също така да ръчно управление на посоката на полета на топката и да си взаимодействат с малки домашни любимци, за да се подобри интимност.Лесен и приятен външен вид, устойчиво на надраскване дървени дъното.Помогнете на вашия домашен любимец да тренира равновесие, лазать и хапане, дайте удоволствие на вашия домашен любимец, а също така е и идеален избор за теглене на налягане с домашни любимци.Лесно да го поставите в клетка в компания с други играчки, за да получите смешно красива къщичка за малки животни. ?Здравето и безопасността на:Тези люлки за хамстери, изработени от истинско дърво за трайни и практично за използване, здравословно и безопасно.Няма рязък мирис, който е по-привлекателна за малки животни.Точно процеса на гравиране и полиране, гарантирующий липсата на брус, за да се гарантира сигурността на домашен любимец. ? Многофункционален : Малки животни обичат лазать, хапане, дъвчене, изработени от истинско дърво, е безопасно за грызущих домашни любимци.Люлка за домашни любимци, не само позволяват на домашни любимци лазать и тренира на спокойствие, но и им помагат да се месят нокти.Идеално за грижа за нокти на домашни любимци. ? Идеалната играчка: Обикновен външен вид, дизайн във формата на люлките и с дървено топче, което може да достави повече удоволствие на вашите домашни любимци.Добавете уникална играчка, в дома на вашия домашен любимец, създавайки при това забавно място за игра.Тези люлки за хамстери са идеални за игри с домашни животни, за да се освободите от стреса. ? Взаимодействие с домашни любимци : Можете да управлявате люлки с пръсти, което увеличава взаимодействието с домашни любимци, развива интимни отношения между вас и вашия домашен любимец.Пазете домашните любимци щастливи и здрави, повечето домашни любимци ще се радвате на тази играчка. ? Приложим размер : Около 16.4 в/43*13* 6 см (Д * Ш * В), тези дървени люлки за хамстери са подходящи за малки животни, като хамстери, малък плъх, чинчила, морско свинче, звездица, таралеж и така нататък. ?Здравето и безопасността на:Тези люлки за хамстери, изработени от истинско дърво за трайни и практично за използване, здравословно и безопасно.Няма рязък мирис, който е по-привлекателна за малки животни.Точно процеса на гравиране и полиране, гарантирующий липсата на брус, за да се гарантира сигурността на домашен любимец. ? Многофункционален : Малки животни обичат лазать, хапане, дъвчене, изработени от истинско дърво, е безопасно за грызущих домашни любимци.

Подробности

Подобни продукти в категория