• Новинка
Платформа за малки Животни, Игрова Платформа за Хамстери, Акрилни Играчки за Плъхове, Аксесоари за клетки за Хамстери, Плъхове, Чинчили, Захарен Планер, Морски Свин?

Платформа за малки Животни, Игрова Платформа за Хамстери, Акрилни Играчки за Плъхове, Аксесоари за клетки за Хамстери, Плъхове,

Buyers rating:
BGN 6.00

Налично

【Платформа-поставка за хамстери】 : Нашата платформа-поставка за малки животни е подходящ за поставяне в клетки за малки животни, за малки животни могат да почиват, лазать, да играят, да бъдат свободни и да се забавляват на платформа или под неяТя може да се използва за украса на клетки за малки животни. 【Много устойчива конструкция】 : Панел платформа за клетки за малки животни е изработена от дебел черен акрил лист (0,2 инча / 0,5 см), а горната повърхност е покрита с матирано покритие, за да създадете ефект нескользкости.Платформа влакчета използва дебели прозрачни акрилни колони (0,6 инча /1,5 см).Те са много здрави и стабилни и могат да издържат на значителна част от теглото.Цвят комбинация от черен и прозрачен цвят може идеално се комбинира с различни стилове на клетки за домашни любимци. 【Многоцелеви】 : Платформа-поставка за хамстер можете да поставите в клетката отделно като играчки за хамстер.Можете също така да поставите върху платформата на играчки за малки животни, купи за хранене, бутилки с вода или бягащи колела, за създаване на детска площадка за малки животни.Можете също така да поставите скривалища за дребни животни под платформа за пълно разширяване на пространството на собствената си клетки за домашни любимци. 【Опаковка и размер】 : В комплекта платформа за клетки за морски свинчета е включена черна акрилна бяла дъска * 1 + прозрачен акрил стълб * 4 + черни винтове * 4. Инсталацията е много проста.Ти просто трябва да инсталирате прозрачна акриловую колона в съответната позиция черна акрилна плоча и затегнете винтовете.След инсталацията размера на платформата е 11.75"/28 * 15 * 7 СМ (Д *Ш* В). 【Лесно почистване】 : Акрилен материал гарантира, че платформа rats stand лесно петно, и много лесно почистване.Можете да го почистите директно с вода или избършете с хартиена кърпа.Нашата платформа за дребни животни широко се използва в различни клетки за малки животни, като хамстери, плъхове, морски свинчета, зайци, зайчата, птици, папагали, черни вятърни папагали, таралежи, катерица, хамстер, чинчила.

Подробности

Подобни продукти в категория