• Новинка
Шейная възглавница Elviros от пяна с памет ефект за облекчаване на болката, Регулируеми Ортези Контур Подкрепа на Възглавници за сън (синьо и бяло)

Шейная възглавница Elviros от пяна с памет ефект за облекчаване на болката, Регулируеми Ортези Контур Подкрепа на Възглавници

Buyers rating:
BGN 22.66

Налично

? КОНСТРУКЦИЯ на вградения прът, РЕГУЛИРУЕМ мекота Е по-добре може да помогне да се извади гръбнака и да реши проблема с шейным позвонком по време на сън ? МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН 2 В 1 : съчетава в себе си възглавница, за да шийката на матката и възглавница за легло в едно, което означава, че при една закупуване имате 2 вида възглавници. 2 зони за различни нужди : Ако имате дискомфорт в гръбначния стълб и врата, ние ви препоръчваме да използвате нашата шейную gnome вече записва възглавница.Зона на подкрепа на врата осигурява индивидуална кацане и изравнява тена на главата и врата по такъв начин, че дихателните пътища са отворени. (В началото можете да за това не се използва, затова се препоръчва да се даде 1-2 седмици, за да се адаптира. ?ДАЛЕЧ от ШИЯТА Е по-добре може да помогне да се извади гръбнака и отстраняване на проблема с шийните прешлени по време на сън. ? КОНСТРУКЦИЯ на вградения прът, РЕГУЛИРУЕМ мекота Е по-добре може да помогне да се извади гръбнака и да реши проблема с шейным позвонком по време на сън.Възглавница за шията от пяна с памет ефект Elviros за шийката на матката.

Подробности

Подобни продукти в категория

Калъфка за тялото Lilo and Stitch
  • Новинка
Оценки:

Калъфка за тялото Lilo and Stitch

тайната цип 20 инча х 54 инча.Доведете вселената Lilo and Stitch в стаята на детето си с помощта на тази калъфки з�

BGN 11.79