• Новинка
VILLCASE 1 Комплект Страничен Водач на шкафа чекмеджето Водачи за чекмеджета на шкафа Ръководства за библиотеките Употреба за чекмеджета Пластмасов Водач за чекмедже?

VILLCASE 1 Комплект Страничен Водач на шкафа чекмеджето Водачи за чекмеджета на шкафа Ръководства за библиотеките Употреба

Buyers rating:
BGN 4.78

Налично

Водачите тава за клавиатурата : Лесен за инсталиране, точно плъзгащи се, лесно отваряне и затваряне, тихо, стабилно и плавно движениеВодачи с лагери : Той е с висока носеща способност, да го не лесно да се нарани или да се прекъсне, и той има дълъг срок на служба.Чекмеджета за клавиатурата : чекмеджета за вратите на гардероба са изработени от желязо и пластмаса, се различават здравина и издръжливост.Водачи като : Употреба на вратите на гардероба са изработени от желязо и пластмаса, е с висока здравина и издръжливост.Тази истина : изработена от пластмаса и желязо, притежава висока твърдост, добра издръжливост и не се поддава лесно.Списък на опаковки 2 x ръководства за кабинет 2 x Крепежни ключалката Характеристики -Размер : Около 24.77in ръководства за скрити врати на гардероба. -Материал : пластмаса, железни релси за библиотеките. - Благодарение на обикновения външен дизайн и лесна инсталация, ви е удобно да управлявате подшипниковыми релси. - Екскурзовод на вратите на гардероба са изработени от желязо и пластмаса, тя се отличава с висока здравина и издръжливост пластмасови направляващи за шкафове. - Широко приложение. повечето от библиотеките, кухненски шкафове, ъглови шкафове и т. Водачи за шкафове. - Тези скрити ръководства за вратите на гардероба помагат леко и безшумно отваряне или затваряне на камерата. - Конструкция е разумна, сигурна и трайна, с отлична практичност и по-гладко с помощта на полето за скрита вратите на гардероба.Информация за стоки Страничните водачи за кабинет Търсите професионални и дълготрайни странични направляващи за кабинет?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Водач за скрити панти на вратата на нашето професионално кабинет трябва да отговарят на вашите нужди. кандидатурата на чекмеджето на гардероба - един от най-добрите варианти за вас. тава за доставки на Широка гама от приложения, подходящи за библиотеки, тумбочек, ъглови шкафове, комбинирани шкафчета.

Подробности

Подобни продукти в категория