• Новинка
6 БР. USB-Прахоустойчив щекер за PS5, Силикон Прахоустойчив все още Мъниче с интерфейс HDMI за игра на хост PS5, Защитни Капачки за пристанището, игрова конзола, Прахозащит?

6 БР. USB-Прахоустойчив щекер за PS5, Силикон Прахоустойчив все още Мъниче с интерфейс HDMI за игра на хост PS5,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

✱ Предпазва от прах : Прахоустойчив включете предпазва от прах на портове USB и HDMI игрални конзоли и предотвратява блокиране на портовеПылезащитная все още мъниче специално разработени за видео игра конзола PS5. ✱ Висококачествен мек силиконов материал : Изработен е от висококачествен мек силиконов материал, не е лесно да се скъса, издръжлив. ✱ Здрава и перфектна защита : Конзола порт е здрава и е защитен от прах, течност и окислява корозия, която осигурява чистота и трайност на конзолите на пристанището. ✱ Ефективна защита : той може ефективно да защити домакин PS5 и да запазите интериора на хост напълно ново. ✱ Лекотата на използване и изваждане на : Лесен за използване и изваждане, но не пада. ✱ Предпазва от прах : Прахоустойчив включете предпазва от прах на портове USB и HDMI игрални конзоли и предотвратява блокиране на портове.Пылезащитная все още мъниче специално разработени за видео игра конзола PS5. ✱ Висококачествен мек силиконов материал : Изработен е от висококачествен мек силиконов материал, не е лесно да се скъса, издръжлив. ✱ Здрава и перфектна защита : Конзола порт е здрава и е защитен от прах, течност и окислява корозия, която осигурява чистота и трайност на конзолите на пристанището. ✱ Ефективна защита : той може ефективно да защити домакин PS5 и да запазите интериора на хост напълно ново. ✱ Лекотата на използване и изваждане на : Лесен за използване и изваждане, но не пада.Опаковъчен лист : 6 * Пылезащитная все още мъниче.

Подробности

Подобни продукти в категория

Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition) - [Playstation 4]
  • Новинка
Оценки:

Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition) - [Playstation 4]

Гаранция на производителя не се отнасяDie umfassendste Version von Gear.Club Unlimited 2 inklusiver aller jemals erschienenen DLCs.Fahre legendäre Fahrzeuge

BGN 0.67
Rage 2 - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Rage 2 - PlayStation 4

Светът чака от гъсти джунгли и коварни блата до обгорена от слънцето пустош на пустинята е огромна, и им

BGN 11.31
Сбогом, свят - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Сбогом, свят - PlayStation 4

"СБОГОМ, СВЯТ" разказ приключенска играМинете през 12 етапа платформингпъзел, следвайки две от главните

BGN 14.00
Just Dance 2015 - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Just Dance 2015 - PlayStation 4

Just Dance 2015 това е найновата, найвъзвишена версия на денс игра № 1 в света!Добавяне на нови движения и режи�

BGN 3.00
Infinifactory - Игрова конзола PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Infinifactory - Игрова конзола PlayStation 4

В него е представен пълен 3 D свят с изглед от първо лицеПовече от 50 предизвикателни нива, които ще тества

BGN 6.99