• Новинка
60! Органайзер за бейзбол кепок, За съхранение на над вратата, Побира до 60 Кепок, Държач за шапки с 3 джапанки, 6 скоби, 60 Скоби за шапка, шал, колан, бижута, Чанти или Жив?

60! Органайзер за бейзбол кепок, За съхранение на над вратата, Побира до 60 Кепок, Държач за шапки с 3 джапанки, 6 скоби, 60

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Побира до 60 капсули : идва с 3 джапанки и 60 регулируеми скоби (по 20 на всяка лента)Може да се сгъва наполовина и да съхранявате още повече!.Трайни извити щипки здраво се държат предмети.Всеки клип може да се движи в желаната позиция по всеки колан.Регулируеми колани са подходящи за всяка врата.Не само за шапки - закачалка за шапки, предназначени за настаняване не само на бейзболни кепок, но и шалове, меки играчки, колани, портфейли, чанти, чадъри, кърпи, ключове, слушалки и още много други. Бърза и лесна инсталация. 60! Органайзер за бейзбол кепок, за Съхранение на над вратата Побира до 60 Кепок, държач за шапки с 3 джапанки, 6 скоби, 60 скоби за шапка, шал, колан, бижута, чанти или приклеенных животни.

Подробности

Подобни продукти в категория