• Новинка
EXCEART 40 БР. Ушни Ръкохватки Удлинительный Кука Анти-Пристрастяващ Ушния Протектор Декомпрессионный Държач на Куката Ушния Каишка Аксесоари за Възрастни и Деца (Про?

EXCEART 40 БР. Ушни Ръкохватки Удлинительный Кука Анти-Пристрастяващ Ушния Протектор Декомпрессионный Държач на Куката Ушния

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

удлинительный кука за ушния колан подходящ както за малкия, така и за голям човекпълнители за лична своята практика Куката е съвместим с повечето представени на пазара амбушюр и намалява чесане на ушите.протектор за ушния колан нескользящий дизайн помага добре да задържи каишка, му е по-удобно носене. обтегач за ушния куката е Предназначена за стягане и осигуряване по-добра защита. обтегач за удължаване на ушния кабел Изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване.ОписаниекрюЧок е подходящ също и за увреждане на лица и деца.Лицето ти е прекалено коварен, за да намерите малка, не може да се покрие напълно от отпуснатост.Косата на момичетата можете да скриете с помощта на удобен подвесного се измъкне.Отличителни характеристики : Прозрачна. Размер : около 17 X3 X0,1 виж Предпоставка включва 40 бр. ушни ръкохватки, удлинительный кука, защита срещу затягане, декомпрессионный държач на кука, ушния колан, аксесоари за възрастни и деца (прозрачен).

Подробности

Подобни продукти в категория