• Новинка
AMAWMW/ Облекло За бебета Момичета, Детски Анцуг, Рокля на подтяжках с цветен модел, Гащеризон с къдри по ръкавите, Превръзка На Главата, Летни Дрехи За Малките Момичет?

AMAWMW/ Облекло За бебета Момичета, Детски Анцуг, Рокля на подтяжках с цветен модел, Гащеризон с къдри по ръкавите, Превръзка

Buyers rating:
BGN 11.66

Налично

Смес от памукЗакопчалката на бутон. ?? Високо качество : тези дрехи са за малки момичета е изработена от смес на памук, много мека, удобна и приятна за кожата пролетно-летни дрехи за малките момичета за ежедневието, най-добрите подаръци за малки момичета за вашето бебе!. ??Сладък дрехи за малките момичета : гащеризон в рубчик с ръкави-волани, имитира гащеризон-двойку за малки момичета на подтяжках, дизайн сесии на подтяжках, декор двоен лък, скъпа превръзка на главата в тон - в тях вашето малко момиченце ще получите много комплименти!. ?? Детски дрехи за момичета : Стилен гащеризон с леопардовым принтом кръгъл отвор на вратата, закопчалката на бутоните улеснява майки смяна подгузника за своята малышки, тази облекло за новородени ще ви момиче щастие, и тя не иска да я свали. ??Случаи : Приказно облекло за малки момичета са идеални за семейна партита, ежедневни дрехи за дома, дрехи за игри, подарък за душата на детето, на закрито, на открито, на снимки, на Коледа, на партита и празници, спортни събития или всеки друг специален повод. ?? Опции размери : дрехи за момичета 0-3 месеца, облекло за момичета 3-6 месеца, облекло за момичета 6-9 месеца, облекло за момичета 9-12 месеца, облекло за момичета на 12-18 месеца.Моля, консултирайте се с таблицата за размери, за повече информация.Закопчалката на бутон. ?? Високо качество : тези дрехи са за малки момичета е изработена от смес на памук, много мека, удобна и приятна за кожата пролетно-летни дрехи за малките момичета за ежедневието, най-добрите подаръци за малки момичета за вашето бебе!. ??Сладък дрехи за малките момичета : гащеризон в рубчик с ръкави-волани, имитира гащеризон-двойку за малки момичета на подтяжках, дизайн сесии на подтяжках, декор двоен лък, скъпа превръзка на главата в тон - в тях вашето малко момиченце ще получите много комплименти!. ?? Детски дрехи за момичета : Стилен гащеризон с леопардовым принтом кръгъл отвор на вратата, закопчалката на бутоните улеснява майки смяна подгузника за своята малышки, тази облекло за новородени ще ви момиче щастие, и тя не иска да я свали.

Подробности

Подобни продукти в категория