• Новинка
Дългата маска за лице Free Лице от BulbHead - Защитна маска за лице - Лека и прозрачна маска за лице със защита от замъгляване - Маска за лице за възрастен Маска за лице за д?

Дългата маска за лице Free Лице от BulbHead - Защитна маска за лице - Лека и прозрачна маска за лице със защита от замъгляване

Buyers rating:
BGN 21.80

Налично

защитна маска за лицето : маска за лице са добри, но вие все още можете да търка очизащитна маска free face помага за предпазване на очите, устата и носа си от опасностите, които се прехвърлят от въздух, осигурявайки пълно покритие, необходимо в един несигурен свят. сложете си маска за лице, защитни очила или други средства за индивидуална защита за допълнителна защита!. лесен и прозрачен : когато носиш free face, да се радвате, колко е лесен.it тя е лесна и удобна, че ще забравите, че я носите! освен това, вие винаги ще се види ясно, благодарение на защитна маска от висококачествена прозрачна пластмаса!. конструкция срещу замъгляване : ако нещо се носят на лицето си, може да създаде топло, наситени с пара среда, и няма нищо по-лошо от ръми защитни маски, заради това, което вие не виждате.защитна маска free лице има противотуманный дизайн, така че можете да видите ясно и лесно да диша. регулируема лента за глава : благодарение на регулируемому оголовью free face е подходящ почти за глава от всякакъв размер. лесно регулиране за максимално удобство! и тъй като лента за глава се регулира, free face ще се превърне в отлична защитна маска за деца, възрастни и всички, които се намират между тях!.поролоновая превръзка на главата : нашата дебела поролоновая облекло е много удобно седи на вашия челото си.ще ви хареса да го нося по цял ден! тя е лека и мека пяна, за разлика от лепкави пластмасови ленти.Дългата маска за лице Free Лице от Bulb Head - Защитна маска за лице - Лека и прозрачна маска за лице със защита от замъгляване - Маска за лице за възрастен Маска за лице за деца - Регулируема лента.Дългата маска за лице Free Лице от Bulb Head - Защитна маска за лице - Лека и прозрачна маска за лице със защита от замъгляване - Маска за лице за възрастен Маска за лице за деца - Регулируема лента.Вашите маски за лице правят лицето горещи и потни?Пречат ли маски за лице диша?По-лошо, някои маски за лице могат дори запотеть от вашите точки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Защитни очила Smith & Wesson® Elite™
  • Новинка
Оценки:

Защитни очила Smith & Wesson® Elite™

ВнесенЛещи от поликарбонат.Огледално покритие покритие 12 двойки, Smith с огледално покритие; Сини огледал

BGN 1.00
Защитно яке Radians
  • Новинка
Оценки:

Защитно яке Radians

100% Zip отвън свалящ се руното лигавицата с ръкави на лигавицата 2 "Сребриста светоотражающая лента.PU покр�

BGN 22.35
Безопасно Отвеждане на контакта
  • Новинка
Оценки:

Безопасно Отвеждане на контакта

Вътрешни размери на сейфа 2 3 / 16 "x 2" x 5"Изглежда като обикновена штепсельная изход.Скрит сейф за пренасоч�

BGN 1.00
Само мъжки адаптер DEWALT
  • Новинка
Оценки:

Само мъжки адаптер DEWALT

Упорит памукПроизведено в САЩ или са внесени.Здрава ветроустойчивая външна обвивка от френски бадем ха

BGN 0.33