• Новинка
Однотонная Еднократна маска за лице KF94 с дизайн за жени, Мъже и за възрастни, скоба за носа с пълна защита на лицето във формата на риба Маскара, 4 бр. (D, 10 бр.)

Однотонная Еднократна маска за лице KF94 с дизайн за жени, Мъже и за възрастни, скоба за носа с пълна защита на лицето

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

4-Слойный нетъкан материал ? ??? ???????? : Изработен от екологично чист материал, влагоустойчив, отговарят на високи, токсичен, не причинява раздразнение, меки и удобни. ? ?????? ??????? : Красивите маски за лице с шарени елементи на Хелоуин, много модерен и елегантен.В него ще изглеждате съвсем конкретна, сладък и интензивен. ? ??????? ??? ????? & ??? : Тази маска е предназначена, за да направите лицето си по-малко и по-кавайным.Когато вие сложите му, си лек грим няма да пострада.Той се подкрепя както на стена, така че винаги можете да поддържа добър имидж. ? ???????? ????????? : 4 слоеве на филтрирането на мрежата, мощен филтър способност, която ви позволява постоянно да се диша свеж въздух, без заразяване. ? ??????????? ?? ???? : 180° и пропускливост на въздух.Ухото на куката с ластик и регулируема переносица, лесно се разтяга и се побира. 3 D дизайн на структура за дълго носене и комфорт на кожата.Характеристика : ? Премахва повечето от дим, цветен прашец, мараня, химикали и т., Тази маска ще ви помогне да дишате по-чист и по-здравословен. ? Регулируема ушна линия за устата-маска е достатъчно широка, за да закрие носа, устата и лицето си, много удобна в чорап. ? t може да се защити в устата си и на лицето от цветен прашец, прах, мъгла и мъгла, от отработени газове на автомобили, както и пасивното пушене. ? Този може да се използва респиратор за защита от вредни частици, ФПЧ2,5, отработени газове на автомобили, изделия от дърво, алергия към полени и дим.Идеален за хора, изложени на риск от респираторни болести, които живеят в райони с високо ниво на замърсяване на въздух / дим или пътуват в тях.Въведение материал : ? 4-слойная нетканая еднократна маска е изработена от 4-слойного нетъкан текстил, тя е полезна за здравето и безопасен за използване.Дишаща материал и красиви модели, което го прави полезен и модерен.Специална 4-слойная конструкция от нетъкан текстил осигурява известна защита от прах, автомобилни выхлопов, цветен прашец и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Лигавник Grundéns CSA Neptune
  • Новинка
Оценки:

Лигавник Grundéns CSA Neptune

Полиестер с антиоксидантна полиуретанова боя покритиеCSA Z962015 Клас 2, ниво 2 ANSI / ISEA 1072015 Тип R Клас 2, не от п

BGN 2.33
Респиратори, HEPA - Средни (12 бр.)
  • Новинка
Оценки:

Респиратори, HEPA - Средни (12 бр.)

Непретенциозен за поддръжка, за многократна употреба, икономичен Мека, удобна гипоаллергенная предна п

BGN 1.67