• Новинка
Fdit Регулируема Бамбуков Нож за Сапун Инструменти за Мыловарения с Дюза за Заваряване С Дърво Сапун Машина За Заваряване на Многофункционална Машина За Заваряване

Fdit Регулируема Бамбуков Нож за Сапун Инструменти за Мыловарения с Дюза за Заваряване С Дърво Сапун Машина За Заваряване

Buyers rating:
BGN 54.15

Налично

【Нож от неръждаема стомана】 С острие от неръждаема стомана, здрава и твърда, удобна дръжкаМоля, дръжте острието сухо и чисто, добавете малко масло, за да се предотврати появата на ръжда. 【Висококачествени материали】 с помощта на естествени материали, от борова дървесина, той е траен, безопасен и нетоксичен, изчислени за продължителна употреба. 【Направете повърхност е гладка】Машинка за сапун може да соскребать ръчно изработени сапуни, за да направите повърхността по-гладка и поддържате добра форма. 【Широкото използване на】Той има широк спектър на приложение и са много подходящи за производството на сапун, свещи, торти, пици, хляб и т. 【Регулируем наклон за сапун】Регулируем наклон за сапун може да се регулира чрез разхлабване на винта, който улавя нож, а след това да вземат от него. 【Нож от неръждаема стомана】 С острие от неръждаема стомана, здрава и твърда, удобна дръжка.Моля, дръжте острието сухо и чисто, добавете малко масло, за да се предотврати появата на ръжда. 【Висококачествени материали】 с помощта на естествени материали, от борова дървесина, той е траен, безопасен и нетоксичен, изчислени за продължителна употреба. 【Направете повърхност е гладка】Машинка за сапун може да соскребать ръчно изработени сапуни, за да направите повърхността по-гладка и поддържате добра форма. 【Широкото използване на】Той има широк спектър на приложение и са много подходящи за производството на сапун, свещи, торти, пици, хляб и т. 【Регулируем наклон за сапун】Регулируем наклон за сапун може да се регулира чрез разхлабване на винта, който улавя нож, а след това да вземат от него.Параметри : Тип на продукта : Стъргало за сапун Материал : Борова дървесина Тегло : прибл. 350 г / 12,3 унция Размер на продукта : прибл. 19,5x11x5 см / 7,7x4,3x2,0 инча Приложение : ръчно изработени Сапуни или свещ Осъществяване Списък : 1 х машинка за сапун Забележка : 1. Моля, нека грешка в 01 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Подробности

Item Type:
Soap Beveler
Material:
Pine Wood
Weight:
Approx. 350g / 12.3oz
Product Size:
Approx. 19.5x11x5cm / 7.7x4.3x2.0in
Application:
Hand-Made Soap or Candle
Package List:
1 x Soap Trimmer :
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. In order to ensure that the blade is not damaged or the blade is incorrect, please adjust according to the following after purchase:
1) Loosen the two screws (the screws cannot be completely unscrewed), the blade can be moved. :
2) You can fix one screw first, and then fix the other one to ensure that the blade is on the same horizontal line and adjust to the desired position, or you can fix it with two additional screws according to your needs. :

Подобни продукти в категория

Punch - Сърце със Стрелка - 3/16
  • Новинка
Оценки:

Punch - Сърце със Стрелка - 3/16

Този перфоратор за вярност 1 / 4 инча във формата на сърце със стрелка е с уникален етикет за брендировани

BGN 4.33
Строителна хартия RiteCo
  • Новинка
Оценки:

Строителна хартия RiteCo

Добро качествоГъста плътна хартия повисоко качество.Отлична здравина и дълготрайност.Плътна хартия от

BGN 6.20