• Новинка
KDKD 2 ЕЛЕМЕНТА Шкаф за дрехи от Неръждаема Стомана в Пантите на Вратата, Носещи Разпределителните Скоростна Задвижваната Кабинет Промишлена Кутия Регулируем Демпф?

KDKD 2 ЕЛЕМЕНТА Шкаф за дрехи от Неръждаема Стомана в Пантите на Вратата, Носещи Разпределителните Скоростна Задвижваната

Buyers rating:
BGN 13.02

Налично

Се прилага за : Вътрешни врати и решетки, Дървени врати, врати с алуминиева рамка и т Функция : Подвижна, завъртане на 180 градуса лесна инсталация, не избледнява. шарнирный габър закрепени в долния острието, се използва за дълъг експлоатационен срок.Лесно се инсталира на вашата врата или прозорец са подходящи за врати, шкафове и т. Напълно нов продукт : Панти за кабинет Материал : неръждаема стомана размери : (Части както е показано на фигурата) Стилове : модерен/европейската/класически.Се прилага за : Вътрешни врати и решетки, Дървени врати, врати с алуминиева рамка и т. Функция : Подвижна, завъртане на 180 градуса лесна инсталация, не избледнява. шарнирный габър закрепени в долния острието, се използва за дълъг експлоатационен срок.Лесно се инсталира на вашата врата или прозорец, идеална за врати, шкафове и т., на Помещение и включва : 2 x сгъваеми панти с винтове Забележка : Моля, оставяйте малки отклонения от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Подробности

Подобни продукти в категория