• Новинка
DEALPEAK Преносим Инструмент За Deflating на въздуха 4-в-1, Клапан За Изпускане на Въздух от Гумата с Ключодържател, Мултифункционален Аксесоар за Кола, Мотоциклет, Велосипе?

DEALPEAK Преносим Инструмент За Deflating на въздуха 4-в-1, Клапан За Изпускане на Въздух от Гумата с Ключодържател,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Компактен размер, лек и удобен, в переноскеВисококачествен меден материал, здрав и издръжлив.Защитете вашия автомобил и се удължава срока на експлоатация на гумите.Включва в себе си 4 дефлятора, които позволяват да се разкарам 4 гуми едновременно.Се използва за обслужване на клапани, мотори, мотоциклетни и автомобилни.Компактен размер, лек и удобен, в переноске.Висококачествен меден материал, здрав и издръжлив.Защитете вашия автомобил и се удължава срока на експлоатация на гумите.Включва в себе си 4 дефлятора, които позволяват да се разкарам 4 гуми едновременно.Се използва за обслужване на клапани, мотори, мотоциклетни и автомобилни.Особености : Използва се за поддръжка на клапани на велосипеди, мотоциклети и автомобили Включва 4 дефлятора, които позволяват да се разкарам 4 гуми едновременно Защитете вашия автомобил и се удължава срока на гуми Висококачествен меден материал, здрав и издръжлив Компактен размер, лек и удобен за носене Параметри : Материал : мед Цвят : златен Размер на продукта (не включва халка за ключове) : 84, 5x10 mm Забележка : Допуска се отклонение 1-3 см ( 0. 18" ) разликата се дължи на ръчно измерване и малко отклонение цветове за различните настройки на дисплея.Пратката Включва Осъществяване включва : 1 Инструмент за сдувания гуми 4 в 1.

Подробности

Material:
Copper
Color:
Gold
Product Size ( Not includes key ring ):
84. 5x10mm
Note:
Please allow 1- 3cm ( 0. 4- 1. 18 ) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :

Подобни продукти в категория

Комплект: D22 Dual Dash Cam + D11 4K Dash Cam
  • Новинка
Оценки:

Комплект: D22 Dual Dash Cam + D11 4K Dash Cam

【Истинска камера с двойна резолюция 4 K UHD】 Какво е истинската камера с резолюция 4 K?Таблото помещение YEE

BGN 129.50