• Новинка
Работни ръкавици KAYGO, устойчиви на гумата, с нитриловым покритие от микропены - 12 двойки, KG21NB, 5-то ниво, намаляване на (по-Големи, Сиви - 12 двойки)

Работни ръкавици KAYGO, устойчиви на гумата, с нитриловым покритие от микропены - 12 двойки, KG21NB, 5-то ниво, намаляване

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

✔️ ЗАЩИТА на РЪЦЕТЕ ОТ порязване И износване : използва високоефективен материал, устойчив на гумата HPPE, а ръкавици са отбелязани сертификат ANSI Cut level A3 на устойчивостта на гумата до 10 пъти по-обикновени ръкавици. ✔️ ПРЕВЪЗХОДНО СЦЕПЛЕНИЕ и ОТЛИЧНА МАНЕВРЕНОСТ : Микропенные нитриловые покритие са съвместими с леки масла и да се осигури добро сцепление и отлична устойчивост на износване.Икономичен дизайн, удобен 3 D, плътно близост до всички пръсти.Ултра тънък дизайн осигурява абсолютна дишане и притежава водоотблъскващ. ✔️ ПОВЕЧЕ : Вязаное китката помага за предотвратяване на попадането на мръсотия и отпадъци в ръкавица. ✔️ Е ИДЕАЛЕН, КОГАТО СЕ ИЗИСКВА МАКСИМАЛНА БЪРЗИНА И ТАКТИЛЬНОСТЬ, КОГАТО Е НЕОБХОДИМА УСТОЙЧИВОСТ НА ГУМАТА.Идеален за логистика и складове, Монтаж, поддръжка, довършителни работи и инспекция на Строителството, Електрическа работа, Автомобили, климатик, авиацията ". ✔️ Се препоръчва да се пере ръкавици в гореща вода, не повече от 104o F или 40o C.Трябва да се използват меки неионное пране сапун или препарат за почистване.Перете в продължение на 5-10 минути.Изплакнете със студена вода.Изсушава се в пералня при температура не повече от 140o F или 60o C. ✔️ ЗАЩИТА на РЪЦЕТЕ ОТ порязване И износване : използва високоефективен материал, устойчив на гумата HPPE, а ръкавици са отбелязани сертификат ANSI Cut level A3 на устойчивостта на гумата. до 10 пъти по-обикновени ръкавици. ✔️ ПРЕВЪЗХОДНО СЦЕПЛЕНИЕ и ОТЛИЧНА МАНЕВРЕНОСТ : Микропенные нитриловые покритие са съвместими с леки масла и да се осигури добро сцепление и отлична устойчивост на износване.Икономичен дизайн, удобен 3 D, плътно близост до всички пръсти.Ултра тънък дизайн осигурява абсолютна дишане и притежава водоотблъскващ. ✔️ ПОВЕЧЕ : Вязаное китката помага за предотвратяване на попадането на мръсотия и отпадъци в ръкавица. ✔️ Е ИДЕАЛЕН, КОГАТО СЕ ИЗИСКВА МАКСИМАЛНА БЪРЗИНА И ТАКТИЛЬНОСТЬ, КОГАТО Е НЕОБХОДИМА УСТОЙЧИВОСТ НА ГУМАТА.

Подробности

Подобни продукти в категория

Защитни Очила Pyramex Safety Exeter
  • Новинка
Оценки:

Защитни Очила Pyramex Safety Exeter

Ръкавици, Очила, Средства за защита на ушите, Маски и ОблеклоДържава на производство : Сащ.Производител :

BGN 2.00
Отбойник ERB 19116 67, Синьо
  • Новинка
Оценки:

Отбойник ERB 19116 67, Синьо

Подадените от полиетилен с висока плътност 4точкова окачване, монолитен под налягане.Влага се стича от �

BGN 5.40