• Новинка
Игла за Касети с мастило за татуировки, ATOMUS 40шт Разнообразни RS Кръгла Шейдерная Еднократна Игла За Татуировки Смесени Размери 3RS 5RS 7RS 9RS за Писалки, Консумативи За Т?

Игла за Касети с мастило за татуировки, ATOMUS 40шт Разнообразни RS Кръгла Шейдерная Еднократна Игла За Татуировки Смесени

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

★ в комплекта са включени 40 бр на игли смесени размери RS, по 10 бр. за всеки 3 RS/5 RS/7 RS/ 9 RS. Всички игли за касети с мастило за татуировки са опаковани индивидуално и са предназначени само за еднократна употреба. ★ Касети са с мембрана, която може да се предотврати изтичане на мастило или пигменти, защита на туба и на татуировка-пишеща машина.Прозрачни уши улесняват наблюдението на удар на иглата. ★ Силиконов гел с висока еластичност заменя желязна извор на напрежение, вашата татуировка може да бъде по-гладко.Междувременно, не е нужно да се притеснявате за това, че пружина покрыется ръжда. ★ Тази игла за татуировки може да се използва заедно с различни видове роторной татуировка-машини/татуировка машини в стил дръжки / катушечной татуировка-машина.Много модели по ваш избор. ★ Допълнителна информация : продаваме почти всички модели картриджных игли в нашия магазин, ако искате да си купите други модели, моля, намерете подходящата за вас модел в магазина ни или се свържете директно с нас, ние споделяме с вас позоваване на стоката.Ако искате да си купите игла на едро, моля свържете се директно с нас, ние ще ви предложим отстъпка.

Подробности

Brand:
ATOMUS Type

Подобни продукти в категория