• Новинка
Комплект за пиърсинг на носа Unihubys - 16шт Професионален Комплект за Пиърсинг на носа 20 г Пръстени За носа Шипове Игли за Пиърсинг на Носа, Пиърсинг на Скоби за Тяло от ?

Комплект за пиърсинг на носа Unihubys - 16шт Професионален Комплект за Пиърсинг на носа 20 г Пръстени За носа Шипове Игли за

Buyers rating:
BGN 4.66

Налично

Пълен набор от инструменти - Професионален комплект за пиърсинг на носа от 16 теми включва в себе си всичко необходимо, включително и на 4 игли за пиърсинг с тегло 20 грама, 2 за еднократна употреба скоба за пиърсинг, 2 ръкавици (един чифт), 4 пръстени за носа с нитовеЧудесен комплект за начинаещи пиърсинг.Индивидуална опаковка - Всички комплекти за пиърсинг на носа чисто нови, неизползвани.Всеки вид пирсинговых орел ще бъде опакована в запечатан пакет индивидуална опаковка.Строга и по-лесно използване.Пръстени-нитове за носа отлично качество и дълготрайност, идеални за съхранение като ежедневна украса.Много приложения - Тези пръстени-щипки за нос могат да бъдат под формата на обеци-обръчи, пръстени за устни, обеци за хрущяла, пръстени за преграда на носа, заколок-възглавница за носа и други украшения за тялото.Можете да носите тези пръстени носа, за участие в различни дейности, като например парти по случай рожден ден, выпускная церемония, маскарад и всякакви други дейности.Комплект за пиърсинг на носа - идеален подарък за вашия любим човек.Модни и атрактивни - тези пръстени и нитове за носа елегантен и стилен и много удобен апарт за ежедневието и партита.Носенето на тези пръстени в носа ще ви направи по-атрактивни и очарователен, напълно демонстрирайки своя особен вкус и индивидуалност.Тези безопасни и удобни комплекти за пиърсинг на носа са подходящи за жени и мъже.Отборно обслужване - Ние се стремим да осигурим 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите.Ако по някаква причина не сте доволни от нашите набор за пиърсинг на носа.Просто да замените или върнете парите за своята покупка, когато поръчвате нашите аксесоари за пиърсинг., професионален комплект за пиърсинг на носа, на 20 г, Пръстени, за носа, Шипове, Игли за Пиърсинг, скоби за пиърсинг, Ръкавици, Бижута за Тяло от Неръждаема Стомана, Пиърсинг за жени, мъже, Какви са характеристиките на набор за пиърсинг на носа? 1. Комплект за професионално пиърсинг от 22 теми включва в себе си всички необходими инструменти за пиърсинг на тялото. Всички те неиспользованы. Здрав и издръжлив, изключително лесен за почистване, идеален за съхранение като ежедневна украса. Игли за пиърсинг са кухи, с тройно скосом и заточени с лазер. Може да бъде уличен за обеци, пръстени за устни, обеци за хрущяла, пръстени, за да прегради, шипове за носа и други бижута за тяло.

Подробности

Подобни продукти в категория