• Новинка
COHEALI 1 Комплект Артефакт Планински Кристал Инструмент Аксесоари за Страз Аксесоари За Бродиране с Мъниста Мъниста Пробивна Валяк САМ Диамантени Инструменти Худож?

COHEALI 1 Комплект Артефакт Планински Кристал Инструмент Аксесоари за Страз Аксесоари За Бродиране с Мъниста

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Дръжка с диамант фитил : Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви дава добър опит в използването Диамант : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Лесно се поддава на обработка и деформация. инструмент за пробиване на страз.Снимка : изящна изработка, така че тя може да осигури практичност.Проста, но практична за използване.Диамантена дръжка : Изработена от висококачествен материал, този инструмент за нанасяне на диамантени точки е здрав и устойчив при продължителна употреба.Диамантена точков дръжка : Здрава, я не е лесно да се огъват, тя е с малко тегло и лесно да носите със себе си навсякъде.Дръжка с диамант фитил : Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви дава добър опит в използването. Диамант : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Лесно се поддава на обработка и деформация. инструмент за пробиване на страз.Снимка : изящна изработка, така че тя може да осигури практичност.Проста, но практична за използване.Диамантена дръжка : Изработена от висококачествен материал, този инструмент за нанасяне на диамантени точки е здрав и устойчив при продължителна употреба.Диамантена точков дръжка : Здрава, я не е лесно да се огъват, тя е с малко тегло и лесно да носите със себе си навсякъде.Пратката включва 1 х комплект от инструменти за пробиване на диамантения изкуство Характеристики -Размер : около 6 см/2,36 инча Инструменти за пробиване на диамантения на изкуството. -Материал : Пластмасови химикалки. -Цвят : Зелен диамантени писалки. -Размер : около 5 см /1,97 инча диамантена точков дръжка. -Размер : около 4 см / 1,57 инча точка на тренировка. -Размер : Около 15,5 X0,3 X0,3 см /6,10x0,12x0 диамант. - Изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Не е лесно да се прекъсне и да се деформира инструменти за пробиване с диамант модел. - Добър инструмент за рисуване диамант в изкуството, ще ви помогне да се извърши отлични работи по алмазному на изкуството.

Подробности

Подобни продукти в категория

Антични форма - Вечерна Звезда
  • Новинка
Оценки:

Антични форма - Вечерна Звезда

Формата Размер : 1"Използвайте с всякакъв вид глина от благородни метали, полимерни или керамични глини.�

BGN 0.67
Карта На Canson 200040229 –
  • Новинка
Оценки:

Карта На Canson 200040229 –

Цвят бордо 50 см х 65 виж 185 грама 50 см х 65 виж 185 грама.Cartulina de color, ligeramente satinada y coloreada en pasta con pigmentos slidos a la luz.Ofrece

BGN 31.80