• Новинка
Aotbact Разденься Подложка За Баня Прекрасни Постелки за Баня от Микрофибър Нескользящие Постелки за Баня Забавен Интериор за Банята за Душ Вана Пол (Бяло-черен, 20* 32 с?

Aotbact Разденься Подложка За Баня Прекрасни Постелки за Баня от Микрофибър Нескользящие Постелки за Баня Забавен Интериор

Buyers rating:
BGN 8.23

Налично

Компанията Aotbact е основана през 2008 година Имаме собствени дизайнери и R 20 * 32 инча (50 * 80 cm), което е идеално стандартен размер за повечето бани.Можете да изберете подходящ размер в съответствие с вашите нужди. 【Забавно килимче за баня】 Подложка за вана е изработена с релефни букви "Разденься".Забавен и модерен текстов дизайн придава на този коврику за баня прекрасна гледка и може да добавите и малко хумор в дневния къпане. 【Имат противоплъзгаща подложка】Задната страна на килима за баня, изпълнени с правилна и красива текстура, с плъзгане латекс, облицовка за увеличаване на триене, който е здраво прилепнала за пода, безопасно и лесно почистване. 【Многоцелеви】 Тази подложка за баня може да се използва за душ, вана, половика и т. Той е подходящ за всеки декор на банята в модерен, рустикален, модерен стил и ще бъде интересен подарък!. 【Висококачествени материали】 е изработен от висококачествен ултрафини влакна, мека и дебела, бързо впитывающего вода, който дава ви усещане за топлина и комфорт. 【Перфектен размер : 】 16 * 24 инча (40 * 60 см); 20 * 32 инча (50 * 80 cm), което е идеално стандартен размер за повечето бани.Можете да изберете подходящ размер в съответствие с вашите нужди. 【Забавно килимче за баня】 Подложка за вана е изработена с релефни букви "Разденься".Забавен и модерен текстов дизайн придава на този коврику за баня прекрасна гледка и може да добавите и малко хумор в дневния къпане. 【Имат противоплъзгаща подложка】Задната страна на килима за баня, изпълнени с правилна и красива текстура, с плъзгане латекс, облицовка за увеличаване на триене, който е здраво прилепнала за пода, безопасно и лесно почистване. 【Многоцелеви】 Тази подложка за баня може да се използва за душ, вана, половика и т. Той е подходящ за всеки декор на банята в модерен, рустикален, модерен стил и ще бъде интересен подарък!.

Подробности

Подобни продукти в категория