• Новинка
Riyidecor Черно-Бялата Кабина Малък Къмпинг В Общежитието, Завеса За Душ, Подложка, Ван, Тесен, За разходка, Стоящ, Наполовина Малък Размер, 36 W, 72 Ч, Инчов Шеврон, Геометри?

Riyidecor Черно-Бялата Кабина Малък Къмпинг В Общежитието, Завеса За Душ, Подложка, Ван, Тесен, За разходка, Стоящ, Наполовина

Buyers rating:
BGN 7.93

Налично

Полиестерна тъкан 【Материал и размера на 】 : Водоустойчив плат от полиестер, 72 см в дължина и 36 инча.Ходячая на застояла малка кабина наполовина малка, самотна, тясна, малка. 【Дизайн】 : Модел на коледно дърво, проста и модерна. 【Което е включено в комплекта】 : Един панел за душ завеси, 7 опаковъчни куки за душата. 【Функция 】 : Екологичен и начало декор на банята. 【Грижи】 : Машинно пране в студена вода, ниско сушене на перална машина.Моля, имайте в предвид, че не всички компютърни монитори са създадени равни.Затова на различни монитори могат да бъдат цветови вариации, а това означава, че стоката, която получавате, може да изглежда на живо по-различно от това, което се показва на монитора.Той е изработен от полиестерен плат, който е водоустойчив, быстросохнущей, здрава и лека.Благодарение на ярките цветове, ясни линии и тънки обрамчени, идеален за създаване на комфортна среда за къпане.Баня, хотел, аксесоари за врати завеса, душ завеса на прозореца на банята, душ завеса за разделяне на стаята, душ завеса за стая в общежитието, завеса за гардероб, кола завеса за пътуване, на фона на партита и т.

Подробности

Подобни продукти в категория