• Новинка
ALIMORDEN Ракла За съхранение, Пейка, Сандък за детски Играчки, Голяма Дървена Кутия За Съхранение на Играчки, Органайзер, Пейка с Възглавница и Капак за Антре, Спалня, К?

ALIMORDEN Ракла За съхранение, Пейка, Сандък за детски Играчки, Голяма Дървена Кутия За Съхранение на Играчки, Органайзер, Пейка

Buyers rating:
BGN 38.99

Налично

【Голямо пространство за съхранение на】 Нашия рафтове за съхранение отнеме 31,5 "D x 15,8"W x 19,7"H при ограничен обем до 160 л този сандък за съхранение е просторно място с панти капак, който осигурява много възможности за съхранениеКутия за играчки може да се използва за съхраняване на различни играчки, книги, чанти и други предмети с колекционерска стойност, за да е разумно да се увеличи пространството. 【Здрав и сигурен】 Този сандък за съхранение е изработен от висококачествени ПДЧ и различна степен на надеждност.Най-горния слой на изпражненията може да се отвори.Пантите са оборудвани за да се гарантира сигурността на всяко отваряне и затваряне, за да се избегне внезапното захлопывания на гардероба. 【Вие решавате Му функции】 Нашата пейка за съхранение може да поставите вашия вход, пред леглото, както си непринуден дизайн ще се впишат в интериора на вашия дом.Той е проектиран с място за съхранение, което може да се използва като нощни един стол, кутия за съхранение, пейка за обувки, пейка за съхранение на неща, ракла за съхранение на вещи. 【Лесен монтаж】 Ние знаем, че искате да прекарват повече време с членовете на семейството и приятели, издълбана винтове и заоблени ъгли могат да защитят вас и вашето семейство от удари или драскотини; благодарение на оцинкованным и защитени от ръжда метални детайла му все пак ще трябва да инсталирате и разглобяват много пъти, за да се запази стабилността. 【Идеален подарък за деца】 Организация и съхранение на кутии с играчки на децата на непознати, но за тях може да бъде подходящо място за съхранение.Нашите детски кутии за съхранение на вещи може да помогне на децата да развият полезни навици и независимост, които ще останат за цял живот. 【Отлично обслужване】 Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте първо да свържете се с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. 【Голямо пространство за съхранение на】 Нашия рафтове за съхранение отнеме 31,5 "D x 15,8"W x 19,7"H при ограничен обем до 160 л този сандък за съхранение е просторно място с панти капак, който осигурява много възможности за съхранение.Кутия за играчки може да се използва за съхраняване на различни играчки, книги, чанти и други предмети с колекционерска стойност, за да е разумно да се увеличи пространството. 【Здрав и сигурен】 Този сандък за съхранение е изработен от висококачествени ПДЧ и различна степен на надеждност.Най-горния слой на изпражненията може да се отвори.Пантите са оборудвани за да се гарантира сигурността на всяко отваряне и затваряне, за да се избегне внезапното захлопывания на гардероба. 【Вие решавате Му функции】 Нашата пейка за съхранение може да поставите вашия вход, пред леглото, както си непринуден дизайн ще се впишат в интериора на вашия дом.

Подробности

Подобни продукти в категория