• Новинка
Перфоратор за хартия YEmirth с 4 Дупки, Маркировка на Скалата подаване от 10 Страници, Бленда 7 мм, Регулируема Настолен Перфоратор за Офис (Лилаво)

Перфоратор за хартия YEmirth с 4 Дупки, Маркировка на Скалата подаване от 10 Страници, Бленда 7 мм, Регулируема Настолен

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Дупката 7 мм : Перфоратор за хартия е порест регулируема перфоратор за хартия с дупка 7 мм, а разстоянието между дупките може да се регулираМаркировка на скалата : Корпус удар planner има маркировка на скалата, който е удобен за позициониране на режещата глава и пробивного дупки.Стомана и желязо : Punch 4 rings представлява независима нож в колекцията, произведено от стомана, желязо, пластмаса, с остър нож, здрав и издръжлив. Подаване на 10 страници : Настолен перфоратор може пробиване до 10 листа хартия наведнъж, той е лесен за работа и отговаря на ежедневните офис нужди.Област на приложение : Перфоратор за хартия с 4 дупки е подходящ за всички видове хартия за съхранение на документи, идеален за офиса, дома, училище. Дупката 7 мм : Перфоратор за хартия е порест регулируема перфоратор за хартия с дупка 7 мм, а разстоянието между дупките може да се регулира.Маркировка на скалата : Корпус удар planner има маркировка на скалата, който е удобен за позициониране на режещата глава и пробивного дупки.Стомана и желязо : Punch 4 rings представлява независима нож в колекцията, произведено от стомана, желязо, пластмаса, с остър нож, здрав и издръжлив. Подаване на 10 страници : Настолен перфоратор може пробиване до 10 листа хартия наведнъж, той е лесен за работа и отговаря на ежедневните офис нужди.Област на приложение : Перфоратор за хартия с 4 дупки е подходящ за всички видове хартия за съхранение на документи, идеален за офиса, дома, училище.Параметри : Тип на продукта : Перфоратор за хартия с 4 дупки Материал : стомана, желязо, пластмаса Подаване на хартия : 10 листа с Диаметър на отвора прибл. Дълбочина на подаване 7 мм / 0,3 мм : прибл.5 инча Размер на продукта : 6,5x28,7x4,6 см /2,6x11,3x1,8 инча съдържание на Пакета : 1 перфоратор за хартия с 4 дупки Забележка : 1. Ако прът нож не може да бъде върнат на мястото, проверете дали заедания на болницата, и отломките може да бъде извадете. Не повтаряйте пробивку дупки, за да се избегнат задръствания на хартията и няма да доведе до това, че са провокиращи все прът не ще се върне на своето място.

Подробности

Item Type:
4 Hole Paper Puncher
Material:
Steel, Iron, Plastic
Paper Feed:
10 Sheets
Hole Diameter:
Approx. 7mm / 0.3in
Feeding Depth:
Approx. 12mm / 0.5in
Product Size:
Approx. 6.5 x 28.7 x 4.6cm / 2.6 x 11.3 x 1.8in
Package List:
1 x 4 Hole Paper Puncher
Note:
1. If the cutter core cannot be returned, observe whether there is any debris jam, and the debris can be taken out.2. Do not repeat the hole punching, to avoid paper jams and cause the punching core not to return to its place.

Подобни продукти в категория

3m 1441b 5 Тъпите Детски Ножици
  • Новинка
Оценки:

3m 1441b 5 Тъпите Детски Ножици

Се продава за 1 бройка Ножици от неръждаема стомана са предназначени за използване от децаинфраструкту�

BGN 1.33