• Новинка
10шт Полиестер Еластични Тюрбан Богат Нощен Дишаща Грижи За Лягане Обикновено Шапки За Коса Домашна Лентата може да се Регулира Плавно Двойка Шапки Шапчица Удобна ?

10шт Полиестер Еластични Тюрбан Богат Нощен Дишаща Грижи За Лягане Обикновено Шапки За Коса Домашна Лентата може да се Регулира

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

МЮСЮЛМАНСКИ забрадка-неговите желания размер е достатъчно, за да покрие главата си, че е практичен подарък за жени, които сега преминават курс на химиотерапияКАПАЧКА за сън - подарък за дълъг живот за семейството и приятелите, за да им покажете вашата загриженост.Дамски шапки за спане - идеален за грижа за косата възрастни, ще бъде добър подарък за вашето семейство, приятели, майки, съпруги и т., ШАПКА за сън, за жените - Дълги шапчица за сън Желания размер е достатъчно, за да се затвори главата, че е практичен подарък за жени, които сега преминават курс на химиотерапия.Дълги сатенени шапки - тази шапка за сън е изработена от гладки материали, лека и удобна. приятна за кожата, сигурна и трайна употреба, както и има дълъг срок на служба.МЮСЮЛМАНСКИ забрадка-неговите желания размер е достатъчно, за да покрие главата си, че е практичен подарък за жени, които сега преминават курс на химиотерапия.КАПАЧКА за сън - подарък за дълъг живот за семейството и приятелите, за да им покажете вашата загриженост.Дамски шапки за спане - идеален за грижа за косата възрастни, ще бъде добър подарък за вашето семейство, приятели, майки, съпруги и т., ШАПКА за сън, за жените - Дълги шапчица за сън Желания размер е достатъчно, за да се затвори главата, че е практичен подарък за жени, които сега преминават курс на химиотерапия.Дълги сатенени шапки - тази шапка за сън е изработена от гладки материали, лека и удобна. приятна за кожата, сигурна и трайна употреба, както и има дълъг срок на служба.В комплекта са включени 2 × Сатен барети Характеристики - Това е идеална шапка за жени, които сега са подложени на химиотерапия и искате да си купите шапка, за да скрие главата си. - подходящ за повечето прически, незаменим аксесоар за тайна на косата за една нощ. - Благодарение на фината работа, той може да ви служи много добре и е удобен за носене в продължение на дълго време. - Идеалният подарък за жени за рожден ден, годишнина, Свети Валентин, Ден на благодарността, Коледа, Нова година и т.

Подробности

Подобни продукти в категория