• Новинка
Опаковка сапун Cabilock за пяна, 3 бр., Контейнер за прибори, Притискателния, с Бутылочками, Опаковки на Шампоани, Лосиони за баня, Кухненски Течни, за Еднократна употреб?

Опаковка сапун Cabilock за пяна, 3 бр., Контейнер за прибори, Притискателния, с Бутылочками, Опаковки на Шампоани, Лосиони

Buyers rating:
BGN 22.89

Налично

Опаковка лосион - Компактен размер, подходящ за пътуване, къмпинг, бизнес пътуване, пикник и още много другиКозметични КОНТЕЙНЕРИ за еднократна употреба - Флакон-опаковка за лосион модерен дизайн, изработени от качествени материали, предназначен за по-дълъг живот.Опаковка помпа за лосион-контейнер Бутилка за опаковка лосион модерен дизайн, изработени от качествени материали, предназначен за по-дълго използване на любовник. стойка за кухненска мивка-притискателния вид, лесен за работа.За многократна употреба, за многократна употреба и удобен. флакон-контейнер за шампоан.БУТИЛКА ШАМПОАН за еднократна употреба - притискателния тип, лесна работа.За многократна употреба, за многократна употреба и удобен.Опаковка лосион - Компактен размер, подходящ за пътуване, къмпинг, бизнес пътуване, пикник и още много други.Козметични КОНТЕЙНЕРИ за еднократна употреба - Флакон-опаковка за лосион модерен дизайн, изработени от качествени материали, предназначен за по-дълъг живот.Опаковка помпа за лосион-контейнер Бутилка за опаковка лосион модерен дизайн, изработени от качествени материали, предназначен за по-дълго използване на любовник. стойка за кухненска мивка-притискателния вид, лесен за работа.За многократна употреба, за многократна употреба и удобен. флакон-контейнер за шампоан.БУТИЛКА ШАМПОАН за еднократна употреба - притискателния тип, лесна работа.За многократна употреба, за многократна употреба и удобен.Пратката включва 3 бутилки с дозатор за лосион Особености -Подходящ за съхранение на течности, сапун или лосион и т. Наполняемая бутилка за сапун на пяна. - материал със стабилна производителност и дълъг срок на служба празни бутилки от под лосион. - Лесна за използване и зареждане.Просто натискайте и всеки път переливайте точното количество течност.Быстросъемный титуляр за кухненски мивки улеснява зареждането и почистването. - Подходящ за пране, баня, кухня и т. празна бутилка за течности. - Модерен, компактен дизайн, подходящ за повечето мивки за бани и плотове с дозатор пенящегося сапун.

Подробности

Подобни продукти в категория