• Новинка
SYKSOL GUANGMING - 6 бр. препарат за съдове под формата на листа, Държач за сапун, Перфорирана Отделно Стоящи Търтей, Сливная Часова, препарат за съдове, Аксесоари за баня, Си?

SYKSOL GUANGMING - 6 бр. препарат за съдове под формата на листа, Държач за сапун, Перфорирана Отделно Стоящи Търтей, Сливная

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Имитированный emerald материал ABS, восъчна папиллярная структура, пълна с типичните характеристики ②V-образен дизайн на дренаж под ъгъл 45 °, с по-добър дренаж. ③ Вертикален дизайн, без да инсталирате, по-стабилна основа нещастници. Благодарение на иновативни дизайн на кант във формата на листа на лотос, в кутия за да не се натрупва вода и сапун не пяна. ⑤ Разбиване и мийте по всяко време, измийте добре, корпус и тава могат да се разделят, те са лесни за почистване.Добре дошли в нашия магазин, ние имаме много категории по ваш избор.Характеристика : ① Имитированный emerald ABS-материал, восъчна папиллярная структура, притежава типичните характеристиками② V-образен дизайн на дренаж под ъгъл от 45 °, по-внимателен дренаж③ Вертикален дизайн, без да инсталирате, по-твърда основа присоски④ Иновативен дизайн кант под формата на листа на лотос, в кутия за да не се натрупва вода и сапун не пенится⑤ Разбиване и мийте по всяко време, добре изплакнете, корпус и тава могат да се разделят, те са лесни за почистване Спецификация : Цвят : сив / зелен Размер : 13*8,7 * 12 см Опаковка : пластмасова опаковка Съдържа : сапун ястие *6.

Подробности

Color:
gray/green
Size:
13*8.7*12CM
Material:
ABS
Packing:
opp bag
Package Contains:
soap box*6 :

Подобни продукти в категория