• Новинка
OMIDM Багажник За Баня, монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Шампоан, Ъглова Кошница За Продукти за Баня, полици За Съхранение на Луксозна Козметика, Аксесоар?

OMIDM Багажник За Баня, монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Шампоан, Ъглова Кошница За Продукти за Баня, полици

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

За съхранение на хавлиените кърпи се използват висококачествени напълно бронз, дебели, здрави материали, добре носещи натоварване, осушаемые стенен рафт в банятавыдолбленное дъното се монтира с винтове, всяка стенни рафта в банята разполага с предпазни огради. стенни рафтове в банята ви позволяват да съхранявате цялата си козметика, тоалетни принадлежности, които освобождава ценно място на бюрото ви. за по-дълъг живот, идеален за използване във влажна среда баня. Конструкция : стенни, се използва широко в кухнята, в тоалетната, на балкона, в мивката или в банята и т. Полк, за етикети без маркировка, прецизен дизайн, здрава стикер без маркировка, без перфорация, здраво приклеивающаяся до полкам за съхранение в банята.Име на продукта : Триъгълен стенни полици за баня Материал изделия : алуминий Цвят на продукта : златист Дизайн на продукта : стенен монтаж Два начина за инсталиране : първо не изисква пробиване, може да завърши нанасянето на лепило без пирони Втори, също така можете да пробиете дупки и инсталирайте винтовете.Можете да изберете един начин на монтаж, подходящ за : кухня, баня, тоалетна, тераси. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на стена на притежателя за рафтове, както е показано на фигурата, няма други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване може да има малка грешка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. В нашия магазин е представена от много стилове и цветове, можете да проверите в магазина ми. Приветствам вашите мнения, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Подробности

Подобни продукти в категория