• Новинка
NUOBESTY Френски Странични Гребени за Коса, 12 бр., Стяга Леко Изтръпване, Туристи, Декоративен Зъб, Френч с Пластмасови Аксесоари за Момичета, Щипки за Подреждане, Женск?

NUOBESTY Френски Странични Гребени за Коса, 12 бр., Стяга Леко Изтръпване, Туристи, Декоративен Зъб, Френч с Пластмасови

Buyers rating:
BGN 4.81

Налично

Аксесоар за гребени за коса : Подходящ за партита, рождени дни, събития, юбилеи, празници, сватби и ежедневиетоДекоративни гребени за коса : Чудесното качество на изработка и гладки ръбове, които няма да навредят на косата.Декоративна гребен за коса отстрани, Декоративна гребен за момичета със средна и дълга коса за създаване на прически.Малки странични гребени : Дизайн със седем зъбци, проста, но изключително практични и деликатно закручивающаяся гребен.Гребени за коса, за жени, аксесоари за тънка коса : Лека козметика за всички косата, модерен инструмент за коса за къдрава преки и завитых на косата.Аксесоар за гребени за коса : Подходящ за партита, рождени дни, събития, юбилеи, празници, сватби и ежедневието.Декоративни гребени за коса : Чудесното качество на изработка и гладки ръбове, които няма да навредят на косата.Декоративна гребен за коса отстрани, Декоративна гребен за момичета със средна и дълга коса за създаване на прически.Малки странични гребени : Дизайн със седем зъбци, проста, но изключително практични и деликатно закручивающаяся гребен.Гребени за коса, за жени, аксесоари за тънка коса : Лека козметика за всички косата, модерен инструмент за коса за къдрава преки и завитых на косата.Пратката включва 12 х странични гребените за коса Характеристики -Цвят : Боядисана зъбни гребен-шнола за коса е Изработена от висококачествен материал премиум-клас, без никакъв мирис, лек, за лесно и удобно носене на сватбената фаты. -Тези странични пити може да се използва за определяне на бретон, прически, дюзи, бижута и т. Странични гребени за тънка коса.34 X0 гребени за коса за женски аксесоари. -Чудесното качество на изработка и гладки ръбове, които няма да навредят на косата широки гребени за жени. -Лека козметика за всички косата, модерно средство за чесане на косата с помощта на заколок за къдрава преки и завитых на косата. -Материал : пластмаса, подаръци за жени и момичета -Тази страничен гребен за коса със седем зъбци, си носят лесно и е удобен за ежедневна употреба многофункционални расческами.

Подробности

Подобни продукти в категория