• Новинка
3 Опаковки Респираторов Dust_mask за Еднократна употреба 12, Филтри, Филтър на отработените газове, Активен Въглен, Защита От Алергии Към Полени ФПЧ2.5, Тренировка За Бяга?

3 Опаковки Респираторов Dust_mask за Еднократна употреба 12, Филтри, Филтър на отработените газове, Активен Въглен, Защита

Buyers rating:
BGN 6.40

Налично

Ушна кръг се затваря Високо качество : Изработен е от висококачествена медицинска тъкани и еластична тъкан, супер лек, за да се избегне падането, е добре запечатано и е удобно в чорап. Лесно дишане : респиратор притежава отлична пропускливост л, издишания, клапан се отваря без съпротива, двойна дихателен клапан, устойчивост на по-малко въздух, леко дишане. Леко тегло : лесен въздушна маска удобна, дишаща и е подходящ за използване в горещ климат, пылезащитная маска е изработена от найлон, отлична пропускливост, издишайте, клапан се отваря без съпротива, двоен клапан за дишане въздух, съпротивлението на въздуха е по-малко, равно дишане. Еластичен ремък за окачване на уши : високо еластични колани и слухов на кабел е по-добре да са близо до лице, идеални за джогинг, каране на колело, разходки, каране на ски и други дейности на открито, тя може да се използва за защита от деня на мъгла, защита от прах и така нататък. Заменяеми филтър : маската може да се използва повече от 2 години, можете да се измие и да получите многократна маска, като само в нея накопится мръсотия. филтри почернеют или повредятся, заменяйте ги навреме, се препоръчва на всеки 2-4 дни.Материал : Нетъкан, филтърен слой с активен въглен.Цвят : черен Размер : Един размер, подходящ за обхвата 48-58 см/18,89-22,83 инча Функция : Защита от пясък и прах Дизайн : Ергономичен за човешкото лице, затварящ района под моста на носа, не са хлъзгави алуминиеви детайли, с малки дупки за дишане. регулируема скоба за носа позволява на маската по-плътно прилепва плътно към кожата.Предпазват от проникване на замърсители Респиратор е изработен от висококачествен нейлонового материал, който е дышащим, мека и здрава Регулируема каишка с кука и линия за оптимална засаждане, двойно едностранно отдушник премахва кондензацията, поддържане на вътрешната повърхност на маски за суха, корпус на респиратор M Plus и вентили могат да се перат при замърсяване, филтър може да се замени.Няколко сценария : Маска за лице от прах може да се филтрира по-голямата част от прах, изгорели газове, малки частици, полени, тютюнев дим и неприятна миризма.

Подробности

Подобни продукти в категория

Електрически очила - Леща EG2-T
  • Новинка
Оценки:

Електрически очила - Леща EG2-T

Рамка от поликарбонат (PC)Лещи от поликарбонат.Покритие срещу замъгляване.Найподходящи за условията на �

BGN 20.00