• Новинка
Амулети от смола под формата на Цвете, Животно, един Сладък Комплект, 50 бр., Мультяшные Мъниста от смола с фиксирана Облегалка, Амулети от Плодов смола за Бродерия, А?

Амулети от смола под формата на Цвете, Животно, един Сладък Комплект, 50 бр., Мультяшные Мъниста от смола с фиксирана Облегалка,

Buyers rating:
BGN 3.72

Налично

【Описание на талисмани от смола】 общо има 50 броя амулети от смесени смола различни видове, за да отговарят на вашите нужди 【Дизайн суспензии от смола с фиксирана облегалка】 Висулки от смола с фиксирана облегалка ярко оцветени и изглежда много сладко.Обратната страна е гладка и лесно стик предмет, че го прави по-добра и привлекателна. 【Материал за извършване на работи от смола】 Амулет от смола е изработен от екологично чиста смола, нетоксичен и безвкусен, с гладка задната повърхност, леко тегло, ярък цвят, него не е лесно да се повреди, и той за многократна употреба. 【Аксесоари-амулети от смола diy】 Можете да използвате и аксесоари от слуз за украса на своята практика за телефон, нокти, албуми за албуми и спомени, ръчно изработени картички и др. Не са подходящи за деца под 18 години. 【Висулки от смола на едро】 Тези готови изделия, направени със собствените си ръце, са идеални подаръци за любими хора за годишнини или рождени дни.В същото време вие също да правите ръчно изработени изделия със семейството си, намалете разстоянието между вас и вашия приятел. 【Описание на талисмани от смола】 общо има 50 броя амулети от смесени смола различни видове, за да отговарят на вашите нужди. 【Дизайн суспензии от смола с фиксирана облегалка】 Висулки от смола с фиксирана облегалка ярко оцветени и изглежда много сладко.Обратната страна е гладка и лесно стик предмет, че го прави по-добра и привлекателна. 【Материал за извършване на работи от смола】 Амулет от смола е изработен от екологично чиста смола, нетоксичен и безвкусен, с гладка задната повърхност, леко тегло, ярък цвят, него не е лесно да се повреди, и той за многократна употреба. 【Аксесоари-амулети от смола diy】 Можете да използвате и аксесоари от слуз за украса на своята практика за телефон, нокти, албуми за албуми и спомени, ръчно изработени картички и др. Не са подходящи за деца под 18 години. 【Висулки от смола на едро】 Тези готови изделия, направени със собствените си ръце, са идеални подаръци за любими хора за годишнини или рождени дни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Касета Cricut Живот - това е парти
  • Новинка
Оценки:

Касета Cricut Живот - това е парти

Използвайте с всички машини за рязанеШест творчески функции : ниво, фраза, пощенска картичка, обвивка /

BGN 2.00