• Новинка
UKD pulabo 1 бр. Преносима Кутия за таблетки 7-дневен, Седмичен, Органайзер, Списък на Лекарства и Водоустойчив Калъф За Съхранение, Пътен Комплект, Нов, Издаден и популяр?

UKD pulabo 1 бр. Преносима Кутия за таблетки 7-дневен, Седмичен, Органайзер, Списък на Лекарства и Водоустойчив Калъф За Съхранение,

Buyers rating:
BGN 29.05

Налично

Това е вашият добър помощник, независимо от това, независимо дали пътувате или сте у домаМоля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока.По всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, с които ще се сблъскате.Ние уважаваме и ценим всеки клиент, ако имате някакви въпроси преди или след извършване на резервацията, моля, не се колебайте да се свържете с нас, полагаме всички разумни усилия за предоставяне на услуги, които отговарят на вашите изисквания.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока.По всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, с които ще се сблъскате.Пакетът включва 1.

Подробности

Подобни продукти в категория