• Новинка
Супер Тихо Колело за упражнения за Хамстери, 8,9-Инчови колела за бягане за Хамстери Nicdoes с Регулируема Акрилни стойка, Колело за дребни животни за Хамстер Джудже за ?

Супер Тихо Колело за упражнения за Хамстери, 8,9-Инчови колела за бягане за Хамстери Nicdoes с Регулируема Акрилни стойка,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Супер тихо колело за бягане на хамстер】 Колело за хамстер джудже за стъкло на резервоара използва саморазвивающиеся двойни лагери и супер тих вал, супер здрав и безшуменБез повече досадни звуци от надпреварата за хамстер, които са ви на добър сън. 【Регулируема по височина поставка】 Поставка за упражнения за хамстер се регулира по височина от 5,32 до 8,86 инча, подходяща за клетки с различен размер.Колело за хамстер джудже за стъклен резервоар не трябва назначени, че е много проста за инсталиране. 【Елегантен и артистичен цвят】 Колелото на хамстер, има различни цветове и уникално художествено цветово съвпадение, което е много подходящ за озеленяване.Прозрачна акрилна поставка създава впечатление, че колелото за упражнения виси във въздуха, което е много добре за озеленяване. 【По-стабилно и сигурно】 Колело за хамстер джудже за клетки, разположени перпендикулярно на стойка, благодарение на което малко домашно животно работи по-стабилно и лесно се разклаща, ефективно предотвратява прекалено бързото бягане на хамстер и го пуснете. 【Гладка и подобрена писта】 Ход на колелото за упражнения за хамстер много гладко бягане не причинява вреда лапам хамстер.Расширяющаяся конструкцията на устройството за колелата затруднява отделянето на хамстери, по време на джогинг.Nicdoes се грижи за външния вид на и качеството на стоките, за малки животни, избор на красиви новости сезон и ви предоставя високо качествени и икономични продукти.Всеки продукт е проверен, моля, купувайте си с увереност.Ние вярваме, че бъдещето на грижи за малки домашни любимци ще бъдат по-ярки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пресни Пелети Beaphar Кейдж
  • Новинка
Оценки:

Пресни Пелети Beaphar Кейдж

Свежа алтернатива на неприятни миризмиМоже да се използва с всички животни, включително хамстери, плъх�

BGN 3.33