• Новинка
Слот колона Redragon GS550 Орфей за КОМПЮТЪР, Звукова лента на настолен компютър с 2.0-канален стерео система Компактен маневренного размер, жак за слушалки, качествени ба?

Слот колона Redragon GS550 Орфей за КОМПЮТЪР, Звукова лента на настолен компютър с 2.0-канален стерео система Компактен

Buyers rating:
BGN 18.99

Налично

високоговорители 2 в 1 / дизайн аудио панел стерео високоговорители 2. Максимална мощност : 3 W x 2. Отлично качество на басите.5 мм за слушалки / микрофон. Тематична червена лампичка.Выдвигайся, върколак - Маневрен, компактен размер GS550 ви убеди ви в това, което ще ти е дълбоко влюбен от пръв поглед.Независимо от това, струва ли те поотделно с всяка страна на монитора, или лежат заедно под него, те ще ви хареса и в двете отношения.0-канален стереоядерное ядрото е Снабдена с подобрени звукови задвижване с пълна гама от 2.0-канален стереоядерного основната.so , направи погромче и да получите удоволствие.Удобна дръжка за регулиране на силата на звука - Изящна дръжка за регулиране на силата на звука в комбинация с ключ за включване / изключване осигурява удобна и точна регулировка на силата на звука.Допълнително е оборудван с допълнителен звук, както и микрофон порт поддържа нуждите на другите периферни устройства.Незаменим червен светодиод - нашите червени led светлини в стил Redragon.Щепсела и да играе за по-широка съвместимост, - захранване от USB, 3,5-мм аудио - и микрофонными кабели позволява на тази рок звезда да се организира парти в най-различни сцени с КОМПЮТЪР, телевизор и лаптоп.Дължина на кабела между два високоговорителя до 31 инча (80 см).Възпламени в никакъв случай!.Уникален и оригинален дизайн за маневриране при компактни размери предлага два начина за получаване на удоволствие на една и съща височина.Стереоядерка за екстремни медии.Пълнофункционален 2.0-канален стереоядерное ядрото с актуализирания звуков драйвер ви гарантира пълно покритие и ще ви мултимедийна сцена в стаята си.Класическа дръжка за сила на звука.Включете го включва, иначе, лесно раскручивайся с помощта на три лесни стъпки. Високоговорители 2 в 1/ дизайн аудио панел.стерео високоговорители 2.0 Максимална мощност : 3 W x 2 изключителен бас.5 мм за слушалки/микрофон с червена подсветка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Nintendo Game Boy Advance SP - Platinum
  • Новинка
Оценки:

Nintendo Game Boy Advance SP - Platinum

2,9инчов цветен TFT активна матрица Детска система : Platinum Gameboy Advance SP Модел : AGS001 Което е включено в комплект�

BGN 60.67