• Новинка
Четка за тоалетна, Четка за тоалетна, Пластмасови Дискове четка за тоалетна с държач, Четка за почистване, с дълга дръжка, с Мека накрайник няма да навреди на аксесо?

Четка за тоалетна, Четка за тоалетна, Пластмасови Дискове четка за тоалетна с държач, Четка за почистване, с дълга дръжка,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чиста и модерна четка за тоалетна. Компактен дизайн на продукта е подходящ за тесни зони на банята, лесно се съхранява и поддържа реда в банята. Вода може лесно да излязат с плавниците в гигиеническом держателе, която осигурява свежест на процеса на почистване.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чиста и модерна. четка за тоалетна. Компактен дизайн на продукта е подходящ за тесни зони на банята, лесно се съхранява и поддържа реда в банята. Вода може лесно да излязат с плавниците в гигиеническом держателе, която осигурява свежест на процеса на почистване.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Моля, добре дошли в моя магазин!Четка за тоалетна прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за прибиране на вашата баня.Име на продукта : с четка за почистване на баня.Применимая среда : bathroom, shower, toilet Материал изделия : пластмаса Начин на монтаж : безплатен щанцоване Цвят : синьо-розово бял Забележка : 1. ? Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-3 виж Моля те, прости 2.?Стоки, различни от тоалетни четки, не са включени в снимките на продукта. ?Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори? може да има разлика в цвят, моля, разберете. ? Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. ? Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.? Приветстваме вашето участие и коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Подробности

Подобни продукти в категория