• Новинка
Акрилни Рафтове за душата Bakzon, 2 опаковки, Самозалепващи Организаторите за съхранение в Банята, Стенен Душ За дома, Вътрешната Организация и декорация за съхранени?

Акрилни Рафтове за душата Bakzon, 2 опаковки, Самозалепващи Организаторите за съхранение в Банята, Стенен Душ За дома, Вътрешната

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Подобрена версия на винт етикети осигурява по-голяма устойчивост и трайност и са по-трайни, отколкото издънкаМожете да го инсталирате, без пробиване и без увреждане на стените. 2 комплекта рафтове Bakzon за баня ще се превърне в заемано пространство на стената в просторна зона за съхранение, като ви помага да запазите всичко внимателно разложенным в обсега на ръцете.Широко се използва в кухнята, в тоалетната, хола и на балкона. Прозрачна акрилна бяла дъска с дебелина 0,2 инча осигурява по-голяма надежност на вашите принадлежности за баня или кухненски аксесоари рафт за душата.Оборудване премиум-клас има трайни характеристики, позволяващи отлични резултати в продължение на дълъг срок на експлоатация.Прозрачна рафт лесно можете да избършете с влажна кърпа.Органайзер за баня се предлага с монтаж на оборудване.Можете да стартирате инсталацията, след като получи пакет.Освен това, използвайте етикети, без пирони (има стикери) за гладки или неравни повърхности.След нанасяне на етикети, моля, изчакайте 24 часа преди да се използва.Забравете за дупки, легло от пирони, винтове и гвоздях.Нашата водоустойчив стикер на винтове позволява поставете го върху много гладки повърхности, включително стъкло, огледала, плочки и т. се използва Широко в кухнята, в тоалетната, хола и на балкона. [Лесен монтаж без използване на пирони] Подобрена версия на винт етикети осигурява по-голяма устойчивост и трайност и са по-трайни, отколкото издънка.Можете да го инсталирате, без пробиване и без увреждане на стените.Освен това лесно да се установи, след като получи пакет. [Страхотна спестяване на пространство] 2 комплекта рафтове Bakzon за баня превръщат заемано пространство на стената в просторно място за съхранение, като ви помага да запазите всичко внимателно разложенным в обсега на ръцете.Широко се използва в кухнята, в тоалетната, хола и на балкона. [Издръжлив и лесен за моющийся] Прозрачна акрилна бяла дъска с дебелина 0,2 инча осигурява по-голяма надежност на вашите принадлежности за баня или кухня рафт за душата.

Подробности

Подобни продукти в категория