• Новинка
Машина за опаковане на обувки Автоматична Машина за фолио за обувки с 3 ролята на Филм за обувки, Бахилы за вътрешно ползване (злато)

Машина за опаковане на обувки Автоматична Машина за фолио за обувки с 3 ролята на Филм за обувки, Бахилы за вътрешно ползване

Buyers rating:
BGN 24.00

Налично

ABS-пластмаса ?Машина за производство на фолио за обувки - това е нов продукт с висока практичност и широк спектър от приложения. ? Той е подходящ не само за семейството, но и широко се използва в хотели, имоти, болници, компютърни зали, изложбени зали, заводски непыльных семинари, изследователски центрове за отглеждане на животни и растения и т. ? Този продукт не изисква еднократна употреба, храни, сигурни и надеждни, изключителна форма, не е нужно да свали обувките, смяна на мембраната е много лесна и удобна. ? Не трябва да се променят обувки, просто НАСТУПИТЕ, издърпайте и порвите, удобно и ефективно (стъпваш ботинком на пластмасова лента, а след това вдигна крак, оттягиваете назад и да използвате назъбен нож за рязане чрез насочване на стелката на обувки надолу към земята.След като вече нямате нужда от защитно фолио за обувки, махнете я. ? Нашите стоки се изпращат от САЩ и могат да бъдат доставени бързо.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Ние сме винаги с вас.Стъпки за инсталиране и използване на филми за обувки : Стъпка 1 : Повдигнете капака и го отмени Стъпка 2 : Вземете една ролка филм за обувки и подравняване на малки пръчки от двете страни на филма, за обувки с прорези от двете страни на машината (поставете в слота за карта с памет и от двете страни) Стъпка 3 : Извадете филм за обувки и го давам апартамент на порести подушечке отливане-машини за почистване.Забележка : Формуляр за обувки, обърната с лице нагоре, а нелипкая страна е прикрепена към порести подушечке, че тя прилипала към ходилото.Покрийте с капак за юфка Стъпка 4 : Първо леко наступите с единия крак на проложенную обувную филм и дръпнете се справи с обувки филм обратно до черни обувки плоча отзад (моля, имайте предвид, че тя не е твърде дълга, за да не нарязани на ръкавите). Спортни обувки трябва да се притискат до колата и леко стъпи на него, филм за обувки изрязана Забележка : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория