• Новинка
Вентилатор Mini USB за прикриване, с филтър, 3-степенна корекция, отвеждане на топлината и предотвратяване на замъгляване, за спорт, джогинг, колоездене (черен, пълен ко?

Вентилатор Mini USB за прикриване, с филтър, 3-степенна корекция, отвеждане на топлината и предотвратяване на замъгляване,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【различни видове използване на продукти】Ако искате да подобрите ефекта на емисии, моля, използвайте нашия безплатен прическа f∂ ce Shield вместо ear f∂ ce ShieldКупувача ще бъдат предоставени две защитни фолиа f∂ ce, една - защитно фолио за слушалки f∂ ce (предотвратява появата на миризма, затруднява дишането), а другата - защитно фолио за мозъка убора f∂ ce (пропуска въздух и улеснява дишането). 【Характеристики на продукта】Включете вентилатора и носят предпазна шапка, за да се намали температурата в задушна стая, заменя притока на свеж въздух и да направи дишането по-удобно и равномерен.Разбира се, това щеше да направи за вас най-модерен човек. 【За времето на автономна работа】 Напълно заредена, тя може да работи 2-6 часа; (различни скорости на трансфер са по различно време на употреба). 【За вентилатора】 трябва Да се включи вентилатор за момент, преди да можете да дишате равномерно , Вградена батерия с капацитет 650 mah, заряжающийся в продължение на 1 час, може да работи от 2 до 5 часа; (време на употреба е различен за различните степени); Мини вентилатор, снабден с 15 лобове, което осигурява максимална полза в затворено пространство.Той е лесен за инсталиране и може да бъде себе си променен и инсталира на всеки екран F∂ ce. 【Условия за ползване】 : спорт на открито, работа в прах, катерене, конна езда, плевене, работа, превенция на пасивното пушене и т. Тук са два вида защитно фолио F∂ ce защитно фолио за уши F∂ ce може да предотврати появата на миризма, особено подходящи за пасивни пушачи.Прическа F∂ce Shield може да бъде по-дышащим, особено подходящ за спортове на открито, каране на велосипед, джогинг и така нататък.Списък на продуктите USB вентилатор * 1 Ушния панел F∂ ce * 1 прическа F∂ce Shield * 1 вътрешен филтър за подобряване на ауспуха * 2 USB-кабел за зареждане * 1.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кърпа за заваряване Lincoln Electric FR
  • Новинка
Оценки:

Кърпа за заваряване Lincoln Electric FR

100% ПамукЗакопчалката на дантела.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИЯТ ПАМУК е направен от мек памук с високо съдържание н

BGN 2.33