• Новинка
Прожектор Victoper, Ръчен Прожектор за слънчева батерия с яркост от 150 000 Лумена, Акумулаторна батерия led Прожектор за 12000 ма, 3 + 3 режима, 4 цвята, Водоустойчив Прожектор з?

Прожектор Victoper, Ръчен Прожектор за слънчева батерия с яркост от 150 000 Лумена, Акумулаторна батерия led Прожектор за

Buyers rating:
BGN 17.99

Налично

[Супер ярък] Благодарение на подобрени светлинен чипам P70 нашия прожектор с висока яркост на светлината е експерт в предоставянето на ослепително ярка светлина, обхват на облъчване който достига 2624 фута (800 м), докато отговарят на всички ваши нужди в яркостта за различните случаи [Капацитет на батерията и индикаторът на захранването] Нашият led spot светлина, захранван от батерия с голям капацитет, с капацитет 12 000 ма, е с изключително дълъг експлоатационен живот.След пълно зареждане нашия акумулаторна прожектор може да продължи да работи до 14 часа, почти през цялата нощ!Малки сини светлинки отстрани от led прожектор може да показва на останалата част на батерията. [Захранване и зареждане на слънчева] Ситуации, свързани с активна почивка, сложни и променливи.Нашият преносим прожектор може да не е само сервирайте храна, но и извежда го, като захранване, за да ви помогне да се справят с най-спешна ситуация.Какво още?Нашата слънчева хирургична лампа при необходимост може да се зарежда от слънцето!. [3 + 3 режима на] Нашия хирургична лампа с 3 режима на основното осветление и 3 режима на странично осветление.Има 3 основни режима на осветление : Силна светлина, Слаба светлина и Стробоскоп.На разположение с 3 режима на странично осветление : силна светлина, слаба светлина и ЧЕРВЕНО-СИНЬО стробоскоп.Също така може да използвате нашия прожекторный фенерче като сигнална лампа!. [Допълнителни аксесоари] Хайде и поръчайте нашите извънбордови прожектор сега и ще получите допълнителни аксесоари, повече, отколкото просто прожектор.Ние предлагаме 3 цветни обектива за промяна на цвета на светлината в съответствие с вашите нужди, статив, за изравняване и стабилизиране на точка, осветление и кабел Type-C, за да го зарежда.Характеристики и предимства. ● Яркост : 150 000 лумена. ● Капацитет на батерията : 12 000 mah. ● Време за работа на батерии : до 14 часа в определен режим. ● Презареждане Type-C : много по-бързо, отколкото при обикновения Micro USB.

Подробности

Подобни продукти в категория