• Новинка
ERSIHUA, 2 опаковки силиконови детски играчки за никнене на млечни зъби, Прорезыватели с дистанционно управление за телевизора за 3-6 месеца, Бебешки играчки от 6 до 12 ме?

ERSIHUA, 2 опаковки силиконови детски играчки за никнене на млечни зъби, Прорезыватели с дистанционно управление за телевизора

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Играчка за никнене на млечни зъби с форма на дистанционно управление TV има наситени контур издатини и текстурата на повърхносттаРазличните повърхности може да помогне помассировать подути венци.Мека и гъвкава структура и е много подходящ за най-малките, тя е лесно да се заеме и да дъвче, а също и да се развива при детето визуално-моторна координация.Когато бебето започва да суче пръсти или лигавене, трябва да сте готови да му дадете играчки за никнене на млечни зъби, които ще ви помогнат помассировать венците.Попрощайся с грызущими му ръце, играчки, дрехи, мебели, на всички!.Идеално за подарък в душата на детето. 【100% храна сорт】 е Изработен от висококачествен 100% хранително мек силикон, не съдържа BPA, нетоксичен. Тестван акредитирани лаборатории CPSC.Нашите играчки за никнене на млечни зъби са специално разработени за деца 3-12 месеца и са безопасни за миялни машини и хладилници.Те са просто очарователни.Те толкова си приличат, дистанционно управление, че съм сигурна, че всяко дете, което играе с дистанционно управление, ще бъде доволен от тези прорезывателями.На него много бабуни и издатини, за които вашето дете може да захапе. 【Дизайн форми на дистанционно управление】 Очарователни детски играчки за никнене на млечни зъби с дистанционно управление за телевизора, направени с помощта на различни текстури, могат ефективно да се успокои прорезывающегося на детето и да облекчи болката на венците.Силиконови играчки-прорезыватели от сверхмягкого и гъвкав материал намаляват риска от нараняване на устната кухина. 【Много лесен за почистване】 Играчка за никнене на млечни зъби, лесно се мият в съдомиялна машина или в топла мека сапунена вода.Отоплението е без мирис, стерилизира детски прорезыватель пара или вряща вода, в продължение на 5 минути преди първата употреба. 【Страхотни подаръци за деца 】 Когато детето започва да си смуче пръсти или лигавене, пригответе се да му играчки за никнене на млечни зъби, които ще ви помогнат помассировать венците.Нашите детски играчки - най-добрият подарък за вашето дете. 【Гама от играчки за никнене на млечни зъби】 В комплекта са включени 2 играчки за никнене на млечни зъби във формата на дистанционно от телевизор.Ярки цветове не оставят детето си безразличен, а удобен дизайн ви позволява да я държи на малки дръжки и получаване на удоволствие от дъвчене.Отличен за координация на ръцете и очите. 【100% храна сорт】 е Изработен от висококачествен 100% хранително мек силикон, не съдържа BPA, нетоксичен. Тестван акредитирани лаборатории CPSC.Нашите играчки за никнене на млечни зъби са специално разработени за деца 3-12 месеца и са безопасни за миялни машини и хладилници.Те са просто очарователни.Те толкова си приличат, дистанционно управление, че съм сигурна, че всяко дете, което играе с дистанционно управление, ще бъде доволен от тези прорезывателями.

Подробности

Подобни продукти в категория