• Новинка
Висококачествен Чаршаф с ботаническата цветисти принтом Queen Size, Мека Памучни Комплекти спално бельо в растително стил в Градината-стил, черно-бяло Цвете Модел под ?

Висококачествен Чаршаф с ботаническата цветисти принтом Queen Size, Мека Памучни Комплекти спално бельо в растително стил в

Buyers rating:
BGN 13.48

Налично

Перете отделно, не се накисва за повече от 30 минутиМашинно пране при температура на водата може да надвишава 86 градуса по Целзий.Да Не се избелва; Не се суши в пералня, гладене на слаба температура (не е препоръчително да се глади, в противен случай ще изчезнат естествени бръчки); Не се дават на химическо чистене.Дръж се да изсъхне на сянка, избягвайте излагане на слънце. 【Набор от пододеяльников Queen】 : Висококачествени комплекти спално бельо Cottagecore Queen в стил шебби-шик от 3 теми - 1 чаршаф (90 х 90") и 2 калъфки за възглавници (20 "x 26"), без поставяне под одеяло или чаршафи. 【Естетически спално бельо】 : Нашата мизерна шик пухени размер "Queen Size" е проектиран като сменяеми своята практика с хубав черно-бял принтом под формата на цветни клони, колекция спално бельо с цветя за жени, мъже, юноши, момчета, момичета, деца, детски, приятел, син, дъщеря, семейство Страхотна идея за подарък за Деня на майката, Деня на бащата, Коледа, Нова година, рожден Ден, празник или специални дни. 【Чаршаф с цветя модел】 : Сладък пухени Cottagecore с цветя модел застегивается на цип и се закрепва в ъгъла, за да държат одеяло, лесно се перат и защитава от петна, чудесен избор за вашата колекция от аксесоари за дома. 【Лесна грижа】 : Комплект памучни пододеяльников може да се пере отделно в студена вода в щадящем режим.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Гладьте на най-ниската настройка, ако е необходимо.Да Не се излага се дават на химическо чистене. 【Гаранция за удовлетвореност 】 : 100% гаранция за връщане на парите, ние предлагаме удовлетворение в рамките на 30 дни; за обслужване на клиенти 7x24hs, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Набор от пододеяльников Queen】 : Висококачествени комплекти спално бельо Cottagecore Queen в стил шебби-шик от 3 теми - 1 чаршаф (90 х 90") и 2 калъфки за възглавници (20 "x 26"), без поставяне под одеяло или чаршафи. 【Естетически спално бельо】 : Нашата мизерна шик пухени размер "Queen Size" е проектиран като сменяеми своята практика с хубав черно-бял принтом под формата на цветни клони, колекция спално бельо с цветя за жени, мъже, юноши, момчета, момичета, деца, детски, приятел, син, дъщеря, семейство Страхотна идея за подарък за Деня на майката, Деня на бащата, Коледа, Нова година, рожден Ден, празник или специални дни.

Подробности

Подобни продукти в категория