• Новинка
XJJZS 6 бр. пръстени за салфетки с листа от евкалипт Ръчно изработени, зелени Притежателите на с катарама за Салфетки, Декоративна Венец, декорация за маса за Сватба, К?

XJJZS 6 бр. пръстени за салфетки с листа от евкалипт Ръчно изработени, зелени Притежателите на с катарама

Buyers rating:
BGN 58.56

Налично

Всяка дървена пръстен за салфетки в селски стил, украсена с изкуствени листа от евкалипт и мънистаЦелият дизайн е завързана с простота и има за цел да направи впечатление на вашите гости на масата.Тези пръстени за салфетки, да обгърнете прибори за хранене, салфетки, виси на стени, дръжки на врати, поставяне на подложки и др.Мъниста на пръстен за салфетки, изработени от масивна дървесина, не се притеснявайте за това, че те окислятся и почернеют.Зелените листа са направени от изкуствени листа от евкалипт, които са реалистични и омекнат и не поцарапают салфетка. Натурален лен, покриващи салфеточную част, може да ви служи дълго време.Описание : Всяко дърво пръстен за салфетки в селски стил, украсена с изкуствени листа от евкалипт и мъниста.Целият дизайн е завързана с простота и има за цел да направи впечатление на вашите гости на масата.Тези пръстени за салфетки, да обгърнете прибори за хранене, салфетки, виси на стени, дръжки на врати, поставяне на подложки и др.Мъниста на пръстен за салфетки, изработени от масивна дървесина, не се притеснявайте за това, че те окислятся и почернеют.Зелените листа са направени от изкуствени листа от евкалипт, които са реалистични и омекнат и не поцарапают салфетка. Натурален лен, покриващи салфеточную част, може да ви служи дълго време.Параметри : Тип : Пръстен за салфетокматериал : Сплавразмер : 5,2 смЦвет : серебристыйпакет включва : 6 * халки за салфетки (други демонстрационни продукти не са включени) Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Подробности

Type:
Napkin Ring
Material:
Alloy
Size:
5.2cm
Color:
Silver
Package includes:
6* napkin rings (other demo products not included)
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :

Подобни продукти в категория