• Новинка
Риболовен прът и Макара ZACX с Въдица, Примамки, Куки, Мормышками и Преносим Калъф Премиум-клас за Уреди за Морски/Сладководна риболов, риболовен Прът за Пътуване-Риб?

Риболовен прът и Макара ZACX с Въдица, Примамки, Куки, Мормышками и Преносим Калъф Премиум-клас за Уреди за Морски/Сладководна

Buyers rating:
BGN 10.66

Налично

【Универсална покупка】 включва Пълен набор от необходими аксесоари за риболов : 1 прът + 1 риболовна макара + риболов линия (328 фута / 100 м) + и двамата на меките 2,2 кгМожете да пренасят го в автомобили и самолети. 【Здрава спиннинговая макара】 Здрава метална макара, удобна дървена сгъваема дръжка и взаимозаменяемост на лявата и дясната страна.High-performance графит корпус с миг система за защита от обратен ход. 【Пълен набор от риболовни принадлежности】 Тежкотоварни и цветостойкая риболов линия от полиетиленова подложка дължина 100 м предоставя по-силно теглителна сила, отколкото на обикновен конец. различни конектори за въдица, стръв и куки в пакет отговарят на всички ваши нужди по време на риболов.Смили се за себе си от необходимостта да купуват други аксесоари. 【Най-добрите подаръци за риболов】 търсите за риболовни принадлежности и екипировка за приятелите си?Това е идеален подарък за риболовни принадлежности за мъже, баща, син, съпруг, годеник, приятел.Нито един рибар не може да се откаже от този на идеалния подарък, защото това е нещо, за което мечтае повечето рибари.Ние знаем, че ако искате да си купите всичко това облекло в магазин за риболовни принадлежности, струва три пъти по-скъпо, и не разполагате с подходяща кутия за тяхното съхранение, така че ние направихте този пълен набор от риболовни принадлежности.Страхотно изглежда.Пълно рибарска екипировка и аксесоари.Лесно се носи с себе си.Най-добрите риболовни подаръци за мъже и жени.

Подробности

Подобни продукти в категория

PENN SLAIV4500DX Slammer IV DX Върти 4500
  • Новинка
Оценки:

PENN SLAIV4500DX Slammer IV DX Върти 4500

Една седалка, всички метални корпус и страничен панел; Технологията CNC с месингова главната предаването

BGN 1.00