• Новинка
Cabilock Зоотовары Аксесоари за Птичи клетки 8 бр. Подложка За клетки Кръг От Естествени Влакна За Отглеждане на Папагали, Гнездящи Птици, Подложка за Яйца 20 см, Подложк?

Cabilock Зоотовары Аксесоари за Птичи клетки 8 бр. Подложка За клетки Кръг От Естествени Влакна За Отглеждане на Папагали,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Изработен от висококачествена материал от кокосови влакна, той може да служи на вашия домашен любимец дълго времеПритежава отлична здравина и практичност, инструмент за гнездене на вашия домашен любимец. Луксозно изработка и с отлични детайли правят подложки за домашни любимци по-естествени.Можете да поставите тази подложка в гнездото, да много добре на опазване на яйца, че е подходящ за вашия домашен любимец.Тази подложка за гнезда е много подходящ за вашия гнездата на гълъбите.Пазете гълъбите яйца правилно, за да гълъби и птици е топло.Тези подложки са подходящи не само за гълъби и пъдпъдъци, но и за други домашни птици и малки животни, включително сипка, неразлучников, колибри, зайци, един gerbil и хамстери.Купи с увереност.Ние гарантираме отлично обслужване на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси, съмнения или проблеми с услуги след продажбата на услуги, моля, първо се свържете с нас.Описание на Функции - Материал : Кокосови влакна.- Цвят : Цвят на дървото.- Размер : 20 X0,5 см. на Помещение включва 8 х подложки за контакти пощенски гълъби.

Подробности

Подобни продукти в категория

Reliance Ferplast F 70 ALB
  • Новинка
Оценки:

Reliance Ferplast F 70 ALB

Експресна доставкаВ 72 х х 44 х Ш 23,5 виж Надеждно фиксиран.Модерен италиански дизайн.Лесен за почистване.Е

BGN 17.08