• Новинка
UKCOCO 3 бр., Аксесоари за маски за виртуална реалност, Слушалки Виртуална реалност, Аксесоари за грижа за лицето, Аксесоари за грижа за 2-Ма Накладки за лице, Слушалки В?

UKCOCO 3 бр., Аксесоари за маски за виртуална реалност, Слушалки Виртуална реалност, Аксесоари за грижа за лицето, Аксесоари

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Защитен калъф за слушалки виртуална реалност-този калъф за лице виртуална реалност защитени от изпотяване и лек, което ви осигурява най-доброто преживяване от виртуалната реалностСМЯНА на ПАНЕЛА - Всеки детайл е внимателно изготвен, така че можете да почувствате висока издръжливост и практичност.ТАМПОНИ ЗА ЛИЦЕ - Отлична работа, обмислена до всеки детайл, за да ги луксозен и красив външен вид.ЗАМЯНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА лице - се различава стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесен и непретенциозен за инсталиране.Поролоновая възглавници-Държач за интерфейс 【премиум-клас】 и накладка за лице от изкуствена кожа.Поставка за лице, изработена от ABS, че ви дава повече пространство за използване, повишаване на потапяне във виртуалната реалност и комфорт.Пратката включва 3 x VR-тампон за лице Особености -Размер : 15,00 X12,00 X6,00 см/5,89 X4,72 X2 VR-интерфейс за лице. -Материал : ABS, изкуствена предна възглавница за виртуална слушалки-Цвят : черен Капак на обектива слушалки - Лек и не блокира сигнал за слушалки и не пречи на нито една от функциите VR face cover. -Този калъф за лице VR предпазва от изпотяване и лек, осигурява най-добрия опит на виртуална реалност. Възглавница за лице от изкуствена кожа. - Гладка и гъвкава, огъване много добре облегает лицето, правейки ви по-потопени в VR game Face Pad за виртуална слушалки. - Всеки детайл е внимателно изготвен, така че можете да почувствате висока издръжливост и практичност скоба VR Лицето Interface Bracket. - Той е изработен с помощта на професионални технологии, за да се гарантира, че продуктът може да работи в продължение на известно време като защитен VR-покритие за лицето.Описание на продукта Калъф за виртуална слушалки - това е много практичен аксесоар, който е добре ще отговарят на вашите нужди.Тампон за лице е Лесен за инсталиране и използване, тя може да бъде лесно се прикрепя към вашата виртуална слушалката.Защита за слушалки виртуална реалност от пот Този продукт представлява защитно покритие за лице виртуална реалност, направени от устойчив материал ABS и ПУ с добра консистенция, безопасно и практично.

Подробности

Подобни продукти в категория

Педали Fanatec ClubSport V3 инвертиран
  • Новинка
Оценки:

Педали Fanatec ClubSport V3 инвертиран

Максимален реализъм това е идеология на тези обърнати на педалите Точка на завоя, местоположение, разс�

BGN 1.33
Microsoft Sidewinder Force Обратна връзка Pro
  • Новинка
Оценки:

Microsoft Sidewinder Force Обратна връзка Pro

16битов вграден процесорМногослойни сила.Инфрачервен лъч сигнализира за всяко ваше движение Вградена ц

BGN 3.33